Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Giverny hotell

Le Jardin des Plumes, The Originals Collection (Relais du Silence) Hämta priser
Le Jardin des Plumes, The Originals Collection (Relais du Silence)

Le Jardin des Plumes, The Originals Collection (Relais du Silence)

   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta värdshus i Giverny ligger tio minuters promenad från Eglise Sainte-Radegonde och Claude Monets trädgård i Giverny. Musee des Impressionnismes och Monets hemmuseum ligger också tio minuter härifrån.

  La Dime de Giverny - Cottages 2 218 kr
  La Dime de Giverny - Cottages

  La Dime de Giverny - Cottages

  2, rue de la Dîme, Giverny
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat på landet ligger en kvarts promenad från Eglise Sainte-Radegonde och Claude Monets trädgård i Giverny. Musee des Impressionnismes och Monets hemmuseum ligger också tio minuter härifrån.

   L'étable Givernoise 1 586 kr
   L'étable Givernoise

   L'étable Givernoise

   Rue de Falaise, 9, Giverny
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta bed and breakfast i Giverny ligger mindre än 2 km från Monets hemmuseum och Claude Monets trädgård i Giverny. Musee des Impressionnismes och Eglise Sainte-Radegonde ligger också en kvarts promenad härifrån.

    Le Clos de l'Eglise Hämta priser
    Le Clos de l'Eglise

    Le Clos de l'Eglise

    55 Rue Claude Monet, Giverny
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna stuga i Giverny ligger tio minuters promenad från Eglise Sainte-Radegonde och Claude Monets trädgård i Giverny. Musee des Impressionnismes och Monets hemmuseum ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Giverny


     Du funderar alltså på att ta en semester i Giverny? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 6 hotell och andra boendealternativ i Giverny.


     Utforska Giverny


     Det vackra Giverny är känt för sina trädgårdar. Populära sevärdheter i Giverny med omnejd:

     • Musee des Impressionnismes
     • Monets hemmuseum
     • Claude Monets trädgård i Giverny
     • Collégiale Notre-Dame de Vernon
     • Maison du Temps Jadis
     • Musée A.G. Poulain de Vernon
     • Maison de la Figurine

     När du planerar resan till Giverny kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Rouen (URO-Rouen - Seine Valley). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Giverny?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Giverny, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Giverny brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och december, medan de torraste är april och september.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Giverny är 35 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma