Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.

Vernon hotell

Hôtel Normandy 1 075 kr
Hôtel Normandy

Hôtel Normandy

1, Avenue Pierre Mendes France, Vernon, Eure
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Vernon ligger nära Collégiale Notre-Dame de Vernon och Maison du Temps Jadis. Musée A.G. Poulain de Vernon och Maison de la Figurine ligger också tio minuter härifrån. Vernon-Giverny station ligger på 9 minuters gångavstånd.

  Les Balcons sur Seine Hämta priser
  Les Balcons sur Seine

  Les Balcons sur Seine

  57 Quai Camere, Vernon, Normandy, HauteNormandie
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet i centrala Vernon ligger tio minuters promenad från Collégiale Notre-Dame de Vernon och Maison du Temps Jadis. Musée A.G. Poulain de Vernon och Maison de la Figurine ligger också en kvarts promenad härifrån. Vernon-Giverny station ligger på 15 minuters gångavstånd.

   Le Relais de la Ravine 6 Hämta priser
   Le Relais de la Ravine 6

   Le Relais de la Ravine 6

   25 Route de Magny en Vexin, Vernon
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet i Vernon ligger 0,8 km från Musée A.G. Poulain de Vernon och 4,2 km från Claude Monets trädgård i Giverny. Maison du Temps Jadis och Collégiale Notre-Dame de Vernon ligger också en kvarts promenad härifrån. Vernon-Giverny station ligger på 18 minuters gångavstånd.

    Les terrasses sur Seine Hämta priser
    Les terrasses sur Seine

    Les terrasses sur Seine

    57 quai Camere, Vernon
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet i centrala Vernon ligger tio minuters promenad från Collégiale Notre-Dame de Vernon, Maison du Temps Jadis och Musée A.G. Poulain de Vernon. Maison de la Figurine och Château de Bizy ligger också 3 km härifrån. Vernon-Giverny station ligger på 15 minuters gångavstånd.

     Karta

     Hitta hotell i Vernon


     Många vill besöka Vernon, men om du inte kan hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa städer i närheten vara ett bra val.

     • 3 hotell i Saint-Marcel
     • 6 hotell i Giverny

     Utforska Vernon


     Det välkomnande Vernon är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i Vernon med omnejd:

     • Collégiale Notre-Dame de Vernon
     • Maison du Temps Jadis
     • Maison de la Figurine
     • Musée A.G. Poulain de Vernon
     • Musee des Impressionnismes
     • Monets hemmuseum
     • Claude Monets trädgård i Giverny

     När du planerar resan till Vernon kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Rouen (URO-Rouen - Seine Valley). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Vernon?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Vernon, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Vernon brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och februari, medan de torraste är april och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Vernon är 35 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma