Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Gisors hotell

Hôtel Moderne 875 kr
Hôtel Moderne

Hôtel Moderne

   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Gisors ligger 15 minuters promenad från St-Gervais-et-St-Protais-katedralen och Slottet de Gisors. Kyrkan Bazincourt-sur-Epte ligger 4,3 km härifrån. Gisors station ligger bara 1 minuter härifrån till fots.

  The Originals City Hôtel, Aéroport Beauvais (ex.Inter-Hotel) 624 kr
  The Originals City Hôtel, Aéroport Beauvais (ex.Inter-Hotel)

  The Originals City Hôtel, Aéroport Beauvais (ex.Inter-Hotel)

  3, rue Antonio de Hojas, Beauvais, Oise departement
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell nära flygplatsen ligger mindre än 3 km från Elispace, Musée départemental de l'Oise och S:t Pierre-katedralen. Galerie nationale de la Tapisserie och Hôpital Beauvais ligger också 5 km härifrån.

   Le Clos des Vignes 1 054 kr
   Le Clos des Vignes

   Le Clos des Vignes

   11-13 Rue des Vignes, Neuville-Bosc
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med romantisk prägel i en regionalpark ligger 23,5 km från Université de Cergy-Pontoise och mindre än fem mil från Château de Chantilly och Claude Monets trädgård i Giverny. Stade de France och Triumfbågen ligger också mindre än fem mil härifrån.

    Le Jardin des Plumes, The Originals Collection (Relais du Silence) Hämta priser
    Le Jardin des Plumes, The Originals Collection (Relais du Silence)

    Le Jardin des Plumes, The Originals Collection (Relais du Silence)

      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta värdshus i Giverny ligger tio minuters promenad från Eglise Sainte-Radegonde och Claude Monets trädgård i Giverny. Musee des Impressionnismes och Monets hemmuseum ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Utforska Gisors


     Det välkomnande Gisors är känt för sina cykelleder. Populära sevärdheter i Gisors med omnejd:

     • Slottet de Gisors
     • St-Gervais-et-St-Protais-katedralen
     • Kyrkan Bazincourt-sur-Epte
     • Abbaye Saint-Germer-de-Fly
     • Villarceauxs golfklubb
     • Vivier Golfklubb
     • Parc Saint Paul

     När du planerar resan till Gisors kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Paris (BVA-Beauvais). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Gisors?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Gisors, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Gisors brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och december, medan de torraste är april och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 13°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Gisors är 22 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma