Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
2 okt. - 4 okt.
Nästa helg
9 okt. - 11 okt.

Gisors hotell

Hôtel Moderne 871 kr
Hôtel Moderne

Hôtel Moderne

   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Gisors ligger 15 minuters promenad från St-Gervais-et-St-Protais-katedralen och Slottet de Gisors. Kyrkan Bazincourt-sur-Epte ligger 4,3 km härifrån. Gisors station ligger bara 1 minuter härifrån till fots.

  Hôtel Normandy 1 062 kr
  Hôtel Normandy

  Hôtel Normandy

  1, Avenue Pierre Mendes France, Vernon, Eure
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Vernon ligger nära Collégiale Notre-Dame de Vernon och Maison du Temps Jadis. Musée A.G. Poulain de Vernon och Maison de la Figurine ligger också tio minuter härifrån. Vernon-Giverny station ligger på 9 minuters gångavstånd.

   L'Orée de Giverny 1 322 kr
   L'Orée de Giverny

   L'Orée de Giverny

   17, rue de l'Eau, Limetz-Villez, Yvelines
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta bed and breakfast med golfbana i Limetz-Villez ligger mindre än 2 km från Monets hemmuseum och Claude Monets trädgård i Giverny. Musee des Impressionnismes och French Vexin Regional Natural Park ligger också 3 km härifrån.

    Le Clos des Vignes 1 049 kr
    Le Clos des Vignes

    Le Clos des Vignes

    11-13 Rue des Vignes, Neuville-Bosc
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med romantisk prägel i en regionalpark ligger mindre än fem mil från Château de Chantilly, Claude Monets trädgård i Giverny och Stade de France. Palais des Congres de Paris och Enghien ligger också mindre än fem mil härifrån.

     Karta

     Utforska Gisors


     Det välkomnande Gisors är känt för sina cykelleder. Populära sevärdheter i Gisors med omnejd:

     • Slottet de Gisors
     • St-Gervais-et-St-Protais-katedralen
     • Kyrkan Bazincourt-sur-Epte
     • Abbaye Saint-Germer-de-Fly
     • Villarceauxs golfklubb
     • Vivier Golfklubb
     • Parc Saint Paul

     När du planerar resan till Gisors kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Paris (BVA-Beauvais). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Gisors?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Gisors, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Gisors brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och december, medan de torraste är april och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 13°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Gisors är 22 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma