Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Saint-Marcel hotell

Hotel Mont Vernon Hämta priser
Hotel Mont Vernon

Hotel Mont Vernon

Route de la Chapelle Réanville, Rue de la Cressonniere, Saint-Marcel
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell på landet ligger 3,7 km från Château de Bizy och 4,9 km från Maison de la Figurine. Collégiale Notre-Dame de Vernon och Maison du Temps Jadis ligger också mindre än en mil härifrån.

  Hôtel Restaurant Baryton Hämta priser
  Hôtel Restaurant Baryton

  Hôtel Restaurant Baryton

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell nära strandpromenaden ligger mindre än 3 km från Maison de la Figurine, Musée A.G. Poulain de Vernon och Maison du Temps Jadis. Collégiale Notre-Dame de Vernon och Château de Bizy ligger också 5 km härifrån. Vernon-Giverny station ligger på 27 minuters gångavstånd.

   Hôtel du Haut Marais Hämta priser
   Hôtel du Haut Marais

   Hôtel du Haut Marais

   2 Route de Rouen, Saint-Marcel
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Saint-Marcel ligger mindre än 2 km från Maison de la Figurine, Musée A.G. Poulain de Vernon och Maison du Temps Jadis. Collégiale Notre-Dame de Vernon och Château de Bizy ligger också 3 km härifrån. Vernon-Giverny station ligger på 20 minuters gångavstånd.

    Couleurs du Temps - Près Giverny 1 265 kr
    Couleurs du Temps - Près Giverny

    Couleurs du Temps - Près Giverny

    13 route des vignes, Limetz-Villez, Yvelines
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i Limetz-Villez ligger 4,8 km från Claude Monets trädgård i Giverny och 4,9 km från Monets hemmuseum. Musee des Impressionnismes och Eglise Sainte-Radegonde ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Saint-Marcel


     Det är busenkelt att hitta boende i Saint-Marcel med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Saint-Marcel och i synnerhet poolen:

     • Kyriad Vernon St Marcel

     Utforska Saint-Marcel


     I Saint-Marcel finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Saint-Marcel med omnejd:

     • Maison de la Figurine
     • Musée A.G. Poulain de Vernon
     • Maison du Temps Jadis
     • Collégiale Notre-Dame de Vernon
     • Musee des Impressionnismes
     • Monets hemmuseum
     • Claude Monets trädgård i Giverny

     När du förebereder din resa till Saint-Marcel kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Rouen (URO-Rouen - Seine Valley). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Saint-Marcel?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Saint-Marcel, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Saint-Marcel brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är januari och juni, medan de torraste är april och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Saint-Marcel är 35 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma