Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Roussillon hotell

Mas Roussillon Hämta priser
Mas Roussillon

Mas Roussillon

Les Huguets, 62 rue du lavoir, Roussillon
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i en regionalpark ligger 3,5 km från Roussillons ockrafärgade klippor och mindre än en mil från SCAD Lacoste och Bruoux gruvor. Cathédrale Ste-Anne och Chapelle du Château ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Hôtel Les Sables d'Ocre 1 413 kr
  Hôtel Les Sables d'Ocre

  Hôtel Les Sables d'Ocre

  338 Avenue Jean-Etienne Astier, Roussillon, Vaucluse
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i en regionalpark ligger 0,8 km från Roussillons ockrafärgade klippor och mindre än en mil från Bruoux gruvor och Caves du Palais Saint Firmin. Mairie d'Apt och Château de Gordes ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Hotel La Clé des Champs Boutique hôtel & spa 1 645 kr
   Hotel La Clé des Champs Boutique hôtel & spa

   Hotel La Clé des Champs Boutique hôtel & spa

   Route Des Lavandes, 222 Ch du Garrigon, Roussillon, Vaucluse
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med spa ligger i en regionalpark, endast 3,4 km från Roussillons ockrafärgade klippor och mindre än 15 km från Château de Gordes och Village des Bories. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Sénanqueklostret och Luberon.

    Le Clos de la Glycine 1 423 kr
    Le Clos de la Glycine

    Le Clos de la Glycine

    Place de la Poste, Roussillon, Vaucluse
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med romantisk prägel i ett historiskt område ligger 0,1 km från Roussillons ockrafärgade klippor och mindre än en mil från Bruoux gruvor och Caves du Palais Saint Firmin. Chapelle du Château och Château de Gordes ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Roussillon


     Du tänker alltså resa till Roussillon? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 35 hotell och andra sorters boenden i Roussillon.


     Topphotell och andra boendealternativ i Roussillon


     Det går lätt att hitta boende i Roussillon med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Dessa hotell i Roussillon rankas högt av gästerna, som brukar gilla deras pool:

     • Hotel La Clé des Champs
     • Hôtel Les Sables d'Ocre
     • Provencal Villa i ett av de Vackraste Byarna i Frankrike-pool / Bastu

     Utforska Roussillon


     I Roussillon finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Roussillon med omnejd:

     • Roussillons ockrafärgade klippor
     • Cathedrale S:t Siffrein
     • Caves du Palais Saint Firmin
     • Château de Gordes
     • Chapelle du Château
     • Sénanqueklostret
     • Village des Bories

     När du planerar resan till Roussillon kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Avignon (AVN-Caumont). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Roussillon?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Roussillon, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Roussillon brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är augusti och oktober, medan de torraste är mars och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Roussillon är 23 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma