Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Saintes-Maries-de-la-Mer hotell

Vila de la Mar & Spa 1 772 kr
Vila de la Mar & Spa

Vila de la Mar & Spa

   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa ligger mitt i Saintes-Maries-de-la-Mer, nära Camargues regionala naturpark, Lionbukten och Parc Ornithologique de Pont de Gau. Saintes-Maries-de-la-Mers strand och Saintes-Maries-kyrkan ligger dessutom tio minuter härifrån.

  L'Estelle en Camargue Hämta priser
  L'Estelle en Camargue

  L'Estelle en Camargue

    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i lyxstil vid vattnet ligger 0,1 km från Camargues regionala naturpark och mindre än 5 km från Lionbukten och Plage du Crin Blanc. Parc Ornithologique de Pont de Gau och Plage des Arenas ligger också 5 km härifrån.

   Camping Le Clos du Rhône Hämta priser
   Camping Le Clos du Rhône

   Camping Le Clos du Rhône

   Route d'Aigues Mortes, Saintes-Maries-de-la-Mer
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna camping vid stranden i Saintes-Maries-de-la-Mer ligger mindre än 3 km från Camargues regionala naturpark, Saintes-Maries-de-la-Mers strand och Parc Ornithologique de Pont de Gau. Saintes-Maries-de-la-Mer Arena och Saintes-Maries-kyrkan ligger också 3 km härifrån.

    Auberge Cavalière du Pont Des Bannes Hämta priser
    Auberge Cavalière du Pont Des Bannes

    Auberge Cavalière du Pont Des Bannes

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i en regionalpark i Saintes-Maries-de-la-Mer ligger nära Camargues regionala naturpark och Parc Ornithologique de Pont de Gau. Saintes-Maries-de-la-Mers strand och Saintes-Maries-kyrkan ligger också tio minuter härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Saintes-Maries-de-la-Mer

     L'Estelle en Camargue Hämta priser
     L'Estelle en Camargue

     L'Estelle en Camargue

       
      5.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell i lyxstil vid vattnet ligger 0,1 km från Camargues regionala naturpark och mindre än 5 km från Lionbukten och Plage du Crin Blanc. Parc Ornithologique de Pont de Gau och Plage des Arenas ligger också 5 km härifrån.

      Karta

      Hitta hotell i Saintes-Maries-de-la-Mer


      Du funderar alltså på att resa till Saintes-Maries-de-la-Mer? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 55 hotell och andra boendealternativ i Saintes-Maries-de-la-Mer.


      Topphotell och andra boendealternativ i Saintes-Maries-de-la-Mer


      Du kan enkelt hitta boende i Saintes-Maries-de-la-Mer med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


      Gästerna gillar följande hotell i Saintes-Maries-de-la-Mer, och framför allt deras gratis frukost:

      • L'Estelle en Camargue
      • Hôtel Clamador

      Dessa hotell i Saintes-Maries-de-la-Mer är populära hos resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

      • Hôtel Clamador
      • L'Auberge Camarguaise
      • Les Arnelles

      Gäster som bor på dessa hotell i Saintes-Maries-de-la-Mer brukar gilla gymmet:

      • Mas de la Fouque Hôtel & Spa
      • Les Arnelles
      • Vila de la Mar & Spa

      Utforska Saintes-Maries-de-la-Mer


      Det lantliga Saintes-Maries-de-la-Mer är känt för sin ridning. Populära sevärdheter i Saintes-Maries-de-la-Mer med omnejd:

      • Museum Baroncelli
      • Saintes-Maries-kyrkan
      • Saintes-Maries-de-la-Mer Arena
      • Saintes-Maries-de-la-Mers strand
      • Parc Ornithologique de Pont de Gau
      • Lionbukten
      • Constance Tower

      När du planerar din resa till Saintes-Maries-de-la-Mer kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Nimes (FNI-Garons). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


      När passar det bäst att utforska Saintes-Maries-de-la-Mer?


      Om du undrar när det är bäst att besöka Saintes-Maries-de-la-Mer, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Saintes-Maries-de-la-Mer brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och november, medan de torraste är januari och februari.


      Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

      • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
      • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
      • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
      • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
      • Den genomsnittliga nederbörden under året i Saintes-Maries-de-la-Mer är 22 millimeter.

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma