Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Piani di Bobbio hotell

Bianco Hotel 1 107 kr
Bianco Hotel

Bianco Hotel

Via Provinciale 5A, Primaluna, Lecco
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i en regionalpark ligger mindre än 2 km från Valsassina och Grigna Settentrionales regionala park. Orobie Bergamasche regionpark och Barzio–Bobbio linbana ligger också mindre än en mil härifrån.

  B&B Rocca di Baiedo 843 kr
  B&B Rocca di Baiedo

  B&B Rocca di Baiedo

  Via Rocca, 14, Pasturo, LECCO
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta bed and breakfast i en regionalpark ligger fem minuters promenad från Valsassina och Grigna Settentrionales regionala park. Barzio–Bobbio linbana och Moggio–Artavaggio linbana ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Maso Zambo - Mountain Lodge Hämta priser
   Maso Zambo - Mountain Lodge

   Maso Zambo - Mountain Lodge

   Via Per Mezzacca, 6, Cassina Valsassina
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta värdshus i Cassina Valsassina ligger mindre än 2 km från Valsassina och Moggio–Artavaggio linbana. Barzio–Bobbio linbana ligger 3,4 km härifrån.

    Le Cappellette Hämta priser
    Le Cappellette

    Le Cappellette

    via per Concenedo 35, Moggio
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet i Moggio ligger 15 minuters promenad från Valsassina och Moggio–Artavaggio linbana. Barzio–Bobbio linbana ligger 3,1 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Piani di Bobbio

     Om du bestämt att Piani di Bobbio är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Piani di Bobbio på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Piani di Bobbio

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Piani di Bobbio, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Piani di Bobbio. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Piani di Bobbio

     Väl framme i Piani di Bobbio väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Piani di Bobbio. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Piani di Bobbio att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Piani di Bobbio av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma