Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Pearl City hotell

Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort 2 121 kr
Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

2005 Kalia Rd, Honolulu, HI
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort vid stranden ståtar med ett läge i nöjesdistriktet i Waikiki, mindre än 2 km från Royal Hawaiian Center och Waikiki Beach. Honolulu Zoo och University of Hawaii at Manoa ligger dessutom 5 km härifrån.

  Turtle Bay Resort 2 235 kr
  Turtle Bay Resort

  Turtle Bay Resort

  57-091 Kamehameha Hwy, Kahuku, HI
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort ligger vid stranden i Kahuku, 1,3 kilometer från Sköldpaddsviken, och mindre än tio kilometer från Sunset Beach och Banzai Pipeline. Pupukea Beach Park och Sharks Cove ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

   'Alohilani Resort Waikiki Beach 2 719 kr
   'Alohilani Resort Waikiki Beach

   'Alohilani Resort Waikiki Beach

   2490 Kalakaua Avenue, Honolulu, HI
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort i Waikiki har direkt tillgång till stranden och ligger i nöjesdistriktet, tio minuters promenad från Kuhio Beach Park, International Market Place och Honolulu Zoo.

    Ala Moana Hotel 1 969 kr
    Ala Moana Hotel

    Ala Moana Hotel

    410 Atkinson Drive, Honolulu, HI
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Ala Moana ligger tio minuters promenad från Hawaii Convention Center, Ala Moana Center och Magic Island. Royal Hawaiian Center och Ala Moana Beach Park ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Utforska Pearl City


     I Pearl City finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Pearl City med omnejd:

     • USS Arizona Memorial
     • USS Missouri Memorial
     • Aloha Tower
     • Diamond Head
     • Pearlridge
     • Aloha Stadium
     • Waikele Premium Outlets

     När du förebereder din resa till Pearl City kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Honolulu, Hawaii (HNL-Daniel K. Inouye Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Pearl City?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Pearl City, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Pearl City brukar vara september och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är juli och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 28°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 161 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 28 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 40 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 190 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Pearl City är 419 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Pearl City av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma