Alla som reser till Hawaii måste ha ett statligt Safe Travels-konto och isolera sig i 10 dagar. Vissa resenärer kan vara undantagna från karantän om de kan visa upp ett covid-19-test med negativt resultat, som tagits inom 72 timmar före avresan.

Billiga hotell i Honolulu - 2864 att välja från

Hotell från 856 kr

Kolla hotellpriser i Honolulu

Honolulu hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Honolulu
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topperbjudanden på budgethotell i Honolulu

Topperbjudanden på lyxhotell i Honolulu

Storstad i paradiset - Honolulu

Hawaiis huvudstad Honolulu på ön Oahu lockar många turister varje år. Honolulu är en affärsstad och här finns militärförsvar och i Honolulu möts kulturer från öst och väst. De flesta turisterna bor i Waikiki, som sträcker sig över några kvarter i Honolulu nära den kända stranden. Honolulu är ett populärt turistmål bland främst amerikaner och japaner men även bland turister från andra länder. Likt USA:s strandparadis i Santa Monica och Key West lockar Honolulu med fantastisk surf. Även om du inte surfar finns mycket upplevelser. Honolulu är en riktig storstad med sina nästan 400 000 invånare och bokar du hotell i Honolulu kan du få uppleva både stad och natur.

Pearl Harbor för historieintresserade

Det finns flera rundturer som du kan ta i Honolulu. Ett populärt turistmål bland historieintresserade är Pearl Harbor – flottbasen som Japan attackerade under andra världskriget. Turen till Pearl Harbor tar omkring en timme, så en dag kan gå till denna utflykt. Söker du ett hotell i Honolulu? Resebyrån MrJet kan erbjuda dig allt från budgetboende till lyx. Använd vårt sökverktyg för att enkelt hitta och boka prisvärda hotellrum i Honolulu. Du väljer själv om det är priset, antalet stjärnor eller hotellets läge som är viktigast när du bokar ditt hotell i Honolulu. Vi kan självklart även erbjuda billiga hotell i hela världen, om du söker ett annat resmål eller andra destinationer.

Hotell Honolulu – golf och dykning

Självklart finns sol och bad i Honolulu och det är främst för detta som turisterna kommer. Snorkla i Hanauma Bay där det finns ett korallrev, hit han du ta en dagsutflykt. Stranden finns förstås alltid nära i Honolulu, och vill du se något annat finns det flera museer samt Honolulu Zoo för ett besök med hela familjen. Bishop Museum är det största museet i Honolulu och här kan du lära dig mer om naturhistoria och kultur i Hawaii. Bokar du hotell i Honolulu finns många aktiviteter. Du kan spela golf, dyka eller promenera upp på den inte längre aktiva vulkankratern Diamond Head och njuta av utsikten. Honolulu och Hawaii är känt för sitt vackra landskap: berg, skimrande hav och grönska.