Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Honolulu

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta rätt flyg från Stockholm till Honolulu med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från STO till HNL? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Stockholm-Honolulu på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Honolulu från Stockholm

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till HNL från STO är det värt att samtidigt kika på hotell i Honolulu. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Honolulu

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Stockholm till Honolulu - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Honolulu. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Hotellen i Honolulu

Se alla 2 864 boenden i Honolulu

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

2005 Kalia Rd, Honolulu, HI
  4.0 av 5.0
   
   

  Denna resort vid stranden ståtar med ett läge i nöjesdistriktet i Waikiki, mindre än 2 km från Royal Hawaiian Center och Waikiki Beach. Honolulu Zoo och Ala ...

  Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort1 906 kr

  1 feb. - 2 feb.

  Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort1 906 kr
  Hyatt Place Waikiki Beach

  Hyatt Place Waikiki Beach

  175 Paoakalani Ave, Honolulu, HI
   3.5 av 5.0
    
    

   Detta hotell i Waikiki ligger 1,6 km från Queen Kapiʻolani Regional Park och 4 km från Diamond Head (sevärdhet på Hawaii).

   Hyatt Place Waikiki Beach1 244 kr

   17 feb. - 18 feb.

   Hyatt Place Waikiki Beach1 244 kr
   'Alohilani Resort Waikiki Beach

   'Alohilani Resort Waikiki Beach

   2490 Kalakaua Avenue, Honolulu, HI
    5.0 av 5.0
     
     

    Denna resort i nöjesdistriktet har direkt tillgång till stranden i Waikiki och ligger nära Kuhio Beach Park och Duke Kahanamoku Statue. International Market ...

    'Alohilani Resort Waikiki Beach2 481 kr

    26 jan. - 27 jan.

    'Alohilani Resort Waikiki Beach2 481 kr
    The Modern Honolulu by Diamond Resorts

    The Modern Honolulu by Diamond Resorts

    1775 Ala Moana Boulevard, Honolulu, HI
     4.5 av 5.0
      
      

     Detta hotell i lyxstil i Waikiki ligger en kvarts promenad Duke Kahanamoku Beach och Ala Moana Center. Royal Hawaiian Center och Waikiki Beach ligger dessutom ...

     The Modern Honolulu by Diamond Resorts2 256 kr

     26 jan. - 27 jan.

     The Modern Honolulu by Diamond Resorts2 256 kr
     Queen Kapiolani Hotel

     Queen Kapiolani Hotel

     150 Kapahulu Ave, Honolulu, HI
      4.0 av 5.0
       
       

      Detta hotell i Waikiki ligger tio minuters promenad från Honolulu Zoo och Waikiki Beach. International Market Place och Royal Hawaiian Center ligger också 2 ...

      Queen Kapiolani Hotel1 234 kr

      31 jan. - 1 feb.

      Queen Kapiolani Hotel1 234 kr
      Outrigger Waikiki Beach Resort

      Outrigger Waikiki Beach Resort

      2335 Kalakaua Ave, Honolulu, HI
       4.0 av 5.0
        
        

       Denna resort vid stranden ligger vid strandpromenaden i Waikiki, nära Royal-Moana Beach, International Market Place och Waikiki Beach. Royal Hawaiian Center ...

       Outrigger Waikiki Beach Resort1 975 kr

       26 jan. - 27 jan.

       Outrigger Waikiki Beach Resort1 975 kr

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.