Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Honolulu

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta rätt flyg från Stockholm till Honolulu med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från STO till HNL? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Stockholm-Honolulu på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Honolulu från Stockholm

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till HNL från STO är det värt att samtidigt kika på hotell i Honolulu. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Honolulu

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Stockholm till Honolulu - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Honolulu. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Hotellen i Honolulu

Se alla 1 965 boenden i Honolulu

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Hyatt Place Waikiki Beach

Hyatt Place Waikiki Beach

175 Paoakalani Ave, Honolulu, HI
  3.5 av 5.0
   
   

  Detta hotell i Waikiki ligger 1,6 km från Queen Kapiʻolani Regional Park och 4 km från Diamond Head (sevärdhet på Hawaii).

  Hyatt Place Waikiki Beach1 941 kr

  8 juni - 9 juni

  Hyatt Place Waikiki Beach1 941 kr
  'Alohilani Resort Waikiki Beach

  'Alohilani Resort Waikiki Beach

  2490 Kalakaua Avenue, Honolulu, HI
   5.0 av 5.0
    
    

   Denna resort i nöjesdistriktet har direkt tillgång till stranden i Waikiki och ligger nära Kuhio Beach Park och Duke Kahanamoku Statue. International Market ...

   'Alohilani Resort Waikiki Beach3 016 kr

   1 juli - 2 juli

   'Alohilani Resort Waikiki Beach3 016 kr
   Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

   Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

   2005 Kalia Rd, Honolulu, HI
    4.0 av 5.0
     
     

    Denna resort vid stranden ståtar med ett läge i nöjesdistriktet i Waikiki, mindre än 2 km från Royal Hawaiian Center och Waikiki Beach. Honolulu Zoo och Ala ...

    Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort2 765 kr

    1 juli - 2 juli

    Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort2 765 kr
    Queen Kapiolani Hotel

    Queen Kapiolani Hotel

    150 Kapahulu Ave, Honolulu, HI
     4.0 av 5.0
      
      

     Detta hotell i Waikiki ligger tio minuters promenad från Honolulu Zoo, Waikiki Beach och Waikiki Aquarium. Royal Hawaiian Center och International Market Place ...

     Queen Kapiolani Hotel1 692 kr

     1 juli - 2 juli

     Queen Kapiolani Hotel1 692 kr
     Outrigger Waikiki Beach Resort

     Outrigger Waikiki Beach Resort

     2335 Kalakaua Ave, Honolulu, HI
      4.0 av 5.0
       
       

      Denna resort vid stranden ligger vid strandpromenaden i Waikiki, nära International Market Place och Waikiki Beach. Royal Hawaiian Center och Waikiki Beach Walk ...

      Outrigger Waikiki Beach Resort2 830 kr

      17 juni - 18 juni

      Outrigger Waikiki Beach Resort2 830 kr
      Aston Waikiki Beach Hotel

      Aston Waikiki Beach Hotel

      2570 Kalakaua Ave, Honolulu, HI
       3.5 av 5.0
        
        

       Detta hotell i nöjesdistriktet har direkt tillgång till stranden i Waikiki och ligger tio minuters promenad från Honolulu Zoo och Waikiki Aquarium. Ala Wai Golf ...

       Aston Waikiki Beach Hotel1 952 kr

       1 juli - 2 juli

       Aston Waikiki Beach Hotel1 952 kr

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.