Flyg från Los Angeles till Honolulu från

Billiga flygbiljetter från Los Angeles till Honolulu

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Honolulu
IATA-kod för avreseflygplatsLAX
IATA-kod för ankomstflygplatsHNL
Antal flygalternativ2
Flygpris3 101 kr
Snittflygtid2 timmar 50 min med bil

Bäst dagar att flyga från QLA till HNL

Honolulu HNL — flyguppgifter

Från Los Angeles
IATA-kod för avreseflygplats QLA
Till Honolulu
IATA-kod för ankomstflygplats HNL
Antal verksamma flygbolag 30
Tillgängliga flygbolag Hawaiian Airlines, United, Delta, Alaska Airlines, American Airlines
Avstånd 4107 km
Restid 5 47
Flygpris 3 101 kr

Flyginformation

Just nu finns billiga flygresor från Los Angeles till Honolulu

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Los Angeles to Honolulu. Leta efter sista-minuten-biljetter från Los Angeles till Honolulu till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Los Angeles och Honolulu från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Los Angeles till Honolulu finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Los Angeles till Honolulu – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Los Angeles till Honolulu Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Los Angeles till Honolulu flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Hitta rätt flyg från Los Angeles till Honolulu med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från QLA till HNL? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Los Angeles-Honolulu på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Honolulu från Los Angeles

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till HNL från QLA är det värt att samtidigt kika på hotell i Honolulu. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Honolulu

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Los Angeles till Honolulu - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Honolulu. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Los Angeles till Honolulu

Topphotell i Honolulu

Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

4 out of 5
2005 Kalia Rd, Honolulu, HI, 96815
Priset är 2 950 kr per natt mellan 4 juni och 5 juni
Denna resort vid stranden har 4 stjärnor och ligger i Honolulu. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 5 utomhuspooler och 9 restauranger. Våra gäster brukar ...
Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort
Hyatt Regency Waikiki Beach Resort & Spa

Hyatt Regency Waikiki Beach Resort & Spa

4 out of 5
2424 Kalakaua Ave, Honolulu, HI, 96815
Priset är 3 266 kr per natt mellan 30 maj och 31 maj
Denna resort vid stranden har 4 stjärnor och ligger i Honolulu. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 3 restauranger och strand. Våra gäster brukar tala väl ...
Hyatt Regency Waikiki Beach Resort & Spa
Ala Moana Hotel by Mantra

Ala Moana Hotel by Mantra

3.5 out of 5
410 Atkinson Drive, Honolulu, HI, 96814
Priset är 2 213 kr per natt mellan 22 maj och 23 maj
Detta hotell med spa har 3,5 stjärnor och ligger i Honolulu. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och fullständigt spa. Våra gäster brukar tala ...
Ala Moana Hotel by Mantra

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
'Alohilani Resort Waikiki Beach

'Alohilani Resort Waikiki Beach

5 out of 5
2490 Kalakaua Avenue, Honolulu, HI, 96815
Priset är 2 941 kr per natt mellan 21 maj och 22 maj
Denna resort i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i Honolulu. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 utomhuspooler och 2 restauranger. Våra gäster brukar tala ...
'Alohilani Resort Waikiki Beach
Waikiki Beach Marriott Resort & Spa

Waikiki Beach Marriott Resort & Spa

4 out of 5
2552 Kalakaua Ave, Honolulu, HI, 96815
Priset är 3 384 kr per natt mellan 22 maj och 23 maj
Denna resort vid stranden har 4 stjärnor och ligger i Honolulu. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 utomhuspooler och 5 restauranger. Våra gäster brukar ...
Waikiki Beach Marriott Resort & Spa
Ramada Plaza by Wyndham Waikiki

Ramada Plaza by Wyndham Waikiki

3 out of 5
1830 Ala Moana Blvd, Honolulu, HI, 96815
Priset är 1 742 kr per natt mellan 23 maj och 24 maj
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i Honolulu. Här har du tillgång till gratis wi-fi, fitnesscenter (öppet dygnet runt) och parkering. Våra gäster brukar ...
Ramada Plaza by Wyndham Waikiki
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Honolulu
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.