Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.

Mililani hotell

Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort 1 644 kr
Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

2005 Kalia Rd, Honolulu, HI
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort vid stranden ståtar med ett läge i nöjesdistriktet i Waikiki, mindre än 2 km från Royal Hawaiian Center och Waikiki Beach. Honolulu Zoo och Ala Moana Center ligger dessutom 5 km härifrån.

  Outrigger Waikiki Beach Resort 2 393 kr
  Outrigger Waikiki Beach Resort

  Outrigger Waikiki Beach Resort

  2335 Kalakaua Ave, Honolulu, HI
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort vid stranden ligger vid strandpromenaden i Waikiki, nära Royal-Moana Beach, International Market Place och Waikiki Beach. Royal Hawaiian Center och Waikiki Beach Walk ligger också tio minuter härifrån.

   'Alohilani Resort Waikiki Beach 2 789 kr
   'Alohilani Resort Waikiki Beach

   'Alohilani Resort Waikiki Beach

   2490 Kalakaua Avenue, Honolulu, HI
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort i nöjesdistriktet har direkt tillgång till stranden i Waikiki och ligger nära Kuhio Beach Park och Duke Kahanamoku Statue. International Market Place och Honolulu Zoo ligger dessutom tio minuter härifrån.

    Hyatt Place Waikiki Beach 1 264 kr
    Hyatt Place Waikiki Beach

    Hyatt Place Waikiki Beach

    175 Paoakalani Ave, Honolulu, HI
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Waikiki ligger 1,6 km från Queen Kapiʻolani Regional Park och 4 km från Diamond Head (sevärdhet på Hawaii).

     Karta

     Utforska Mililani


     I Mililani finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Mililani med omnejd:

     • Mililani Farmers' Market
     • Mililani Golf Club
     • USS Arizona Memorial
     • USS Missouri Memorial
     • Aloha Tower
     • Diamond Head
     • Waikele Premium Outlets

     När du planerar resan till Mililani kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Honolulu, Hawaii (HNL-Daniel K. Inouye Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Mililani?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Mililani, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Mililani brukar vara augusti och september, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är augusti och september.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 25°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 437 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 17°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 344 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 325 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 526 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Mililani är 1632 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma