Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli

Macerata hotell

Holiday Residence Belohorizonte Hämta priser
Holiday Residence Belohorizonte

Holiday Residence Belohorizonte

Via 2 Agosto 1980 10, Macerata, Provincia di Macerata
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta boende i Macerata ligger mindre än 3 km från Arena Sferisterio, Palazzo Buonaccorsi och Maceratas vagnmuseum. Ecomuseo Villa Ficana ligger 4,1 km härifrån. Macerata station ligger på 17 minuters gångavstånd.

  Best Western Hotel I Colli Hämta priser
  Best Western Hotel I Colli

  Best Western Hotel I Colli

  Via Roma 151, Macerata, MC
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med golfbana i Macerata ligger mindre än 2 km från Ecomuseo Villa Ficana, Maceratas vagnmuseum och Palazzo Buonaccorsi. Arena Sferisterio ligger 2 km härifrån. Macerata Fontescodella station ligger på 7 minuters gångavstånd och till Macerata station promenerar du på 29 minuter.

   Albergo Arena Hämta priser
   Albergo Arena

   Albergo Arena

   Vicolo Sferisterio 16, Macerata, MC
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Macerata ligger nära Arena Sferisterio, Palazzo Buonaccorsi och Maceratas vagnmuseum. Ecomuseo Villa Ficana ligger 2,5 km härifrån. Macerata station ligger på 10 minuters gångavstånd.

    Le Case Hämta priser
    Le Case

    Le Case

    Via Mozzavinci 16/17, Macerata, MC
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna familjevänliga gård i Macerata ligger på landet, 4,7 km från Ecomuseo Villa Ficana och mindre än en mil från Arena Sferisterio och Maceratas vagnmuseum. Palazzo Buonaccorsi och Castello della Rancia ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Macerata


     Du funderar alltså på att resa till Macerata? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 10 hotell och andra sorters boenden i Macerata.


     Topphotell och andra boendealternativ i Macerata


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Macerata med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar dessa hotell i Macerata, och bland annat deras gratis frukost:

     • Albergo Arena
     • Le Case

     Dessa hotell i Macerata är populära hos gästerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Le Case
     • Residence Belohorizonte
     • Floriani

     Gäster som bor på dessa hotell i Macerata brukar uppskatta gymmet:

     • B&B Il Girasole Delle Marche
     • Albergo Arena
     • Le Case

     Utforska Macerata


     I Macerata finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Macerata med omnejd:

     • Palazzo Buonaccorsi
     • Sferisterio
     • Kyrkan San Claudio al Chienti
     • Fiastra klosters naturreservat
     • Castello della Rancia
     • Santa Maria di Monte Morello-kyrkan
     • Leopardihuset

     När du planerar din resa till Macerata kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Ancona (AOI-Falconara). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Macerata?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Macerata, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Macerata brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och november, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Macerata ligger på 35 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma