Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Kojohama Onsen hotell

KOJOHAMA SPA HOTEL Hämta priser
KOJOHAMA SPA HOTEL

KOJOHAMA SPA HOTEL

73-5 Kojohama, Shiraoi, Hokkaido
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Kojohama ligger 2,8 km från Noboribetsu Marine Park Nixe och 4,9 km från Date Jidaimura. Noboribetsu björnpark och Jigokudani ligger också mindre än en mil härifrån.

  Hosuikan Hämta priser
  Hosuikan

  Hosuikan

  115-15 Takeura, Shiraoi, Hokkaido
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna semesterbostad i Shiraoi ligger mindre än 15 km från Noboribetsu Marine Park Nixe, Date Jidaimura och River Oyunuma Natural Footbath. Noboribetsu björnpark och Lake Kuttara ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Kojohama Onsen Hotel Izumi Hämta priser
   Kojohama Onsen Hotel Izumi

   Kojohama Onsen Hotel Izumi

   Kojohama 312-1, Shiraoi, Hokkaido
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta ryokan i Kojohama ligger 1,6 km från Noboribetsu Marine Park Nixe och 4,7 km från Date Jidaimura. Lake Kuttara och Noboribetsu björnpark ligger också mindre än en mil härifrån. Noboribetsu station ligger på 20 minuters gångavstånd.

    Kokoronoresort Uminobetti Furukawa Hämta priser
    Kokoronoresort Uminobetti Furukawa

    Kokoronoresort Uminobetti Furukawa

    289-3, KOJOHAMA, Shiraoi, Hokkaido-ken
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med golfbana i Kojohama ligger 2,4 km från Noboribetsu Marine Park Nixe och 4,6 km från Date Jidaimura. Noboribetsu björnpark och Jigokudani ligger också mindre än en mil härifrån. Noboribetsu station ligger på 29 minuters gångavstånd.

     Topperbjudanden på budgethotell i Kojohama Onsen

     Takimoto Inn Hämta priser
     Takimoto Inn

     Takimoto Inn

     76 Noboribetsu Onsen-cho, Noboribetsu, Hokkaido
       
      3.5 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell i Noboribetsuonsencho ligger fem minuters promenad från Jigokudani och Noboribetsu björnpark. River Oyunuma Natural Footbath och Date Jidaimura ligger också 5 km härifrån.

      Karta

      Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Kojohama Onsen

      Om du bestämt att Kojohama Onsen är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Kojohama Onsen på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

      Planera resan till ditt hotell i Kojohama Onsen

      MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Kojohama Onsen, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Kojohama Onsen. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

      Saker att göra nära ditt hotell i Kojohama Onsen

      Väl framme i Kojohama Onsen väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Kojohama Onsen. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Kojohama Onsen att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma