Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.

Shiraoi hotell

Hosuikan Hämta priser
Hosuikan

Hosuikan

115-15 Takeura, Shiraoi, Hokkaido
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterbostad i Shiraoi ligger mindre än 15 km från Noboribetsu Marine Park Nixe, Date Jidaimura och River Oyunuma Natural Footbath. Noboribetsu björnpark och Lake Kuttara ligger också mindre än 15 km härifrån.

  haku hostel & cafe bar 696 kr
  haku hostel & cafe bar

  haku hostel & cafe bar

  3-1-7 Omachi, Shiraoi, Hokkaido
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i Shiraoi ligger 26,5 km från Sunflower Ferry och 36,3 km från Mount Tarumae.

   KOJOHAMA SPA HOTEL Hämta priser
   KOJOHAMA SPA HOTEL

   KOJOHAMA SPA HOTEL

   73-5 Kojohama, Shiraoi, Hokkaido
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Kojohama ligger 2,8 km från Noboribetsu Marine Park Nixe och 4,9 km från Date Jidaimura. Noboribetsu björnpark och Jigokudani ligger också mindre än en mil härifrån.

    Kojohama Onsen Hotel Izumi Hämta priser
    Kojohama Onsen Hotel Izumi

    Kojohama Onsen Hotel Izumi

    Kojohama 312-1, Shiraoi, Hokkaido
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta ryokan i Kojohama ligger 1,6 km från Noboribetsu Marine Park Nixe och 4,7 km från Date Jidaimura. Lake Kuttara och Noboribetsu björnpark ligger också mindre än en mil härifrån. Noboribetsu station ligger på 20 minuters gångavstånd.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Shiraoi


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Shiraoi med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Shiraoi och framför allt poolen:

     • KOJOHAMA SPA HOTEL

     Utforska Shiraoi


     I Shiraoi finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Shiraoi med omnejd:

     • Ainu Musuem
     • Noboribetsu heta källa
     • Noboribetsu björnpark
     • Jigokudani
     • Kojohama Onsen
     • Date Jidaimura
     • Noboribetsu Marine Park Nixe

     När du planerar resan till Shiraoi kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Sapporo (CTS-New Chitose). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Shiraoi?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Shiraoi, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Shiraoi brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är september och oktober, medan de torraste är maj och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 7°C under dagen och -9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 10 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Shiraoi ligger på 35 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma