Resor till Kobe

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Kobe med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Kobe

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kobe
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Kobe

Oavsett om din dröm är att åka till Kobe för en snabb visit eller för en längre tid kan MrJet boka flyg och hotell till Kobe, så att din vistelse blir precis som du vill.

Skulle det sitta bra med mer pengar på banken? Du har möjlighet att spara en bra slant om du väljer att boka både flyg och hotell med oss.

Med allt du någonsin kan tänka dig bara några få klick bort är det enkelt att boka den perfekta semestern. Över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 hotell världen över gör att du kan bege dig till flygplatsen tidigare än du tror.

Vi erbjuder även en prisgaranti. Det innebär att om du hittar en bättre paketresa inom 48 timmar, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Vi hjälper dig att njuta av allt från fartfyllda metropoler till fridfulla oaser. Så leta fram passet och låt äventyrslusten styra. Nu är det dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Kobe

Letar du efter ditt nästa oförglömliga äventyr? En resa till Kobe är full av överraskningar som bara väntar på dig.

Förbered dig på att träffa några nya vänner! Cirka 1 500 000 människor bor i den här delen av Hyogo.

Kobe ligger inte så långt från Inami-cho, som ligger 25 km åt väster. Tokyo, landets huvudstad, ligger 430 km åt öster.

Om du planerar en semester i Kobe för hela familjen, kan turer till Fruit Flower Park och Kidzania Koshien Theme Park underhålla alla. Om inte det räcker för att göra barnen trötta kan ni även göra ett besök på Dekapathos eller Kobe Shiritsu Rokkosan Farm.

Dyk ned i en mystisk undervattensvärld på Suma Aqualife Park Kobe. Men egentligen är det kanske bättre att stanna kvar på torra land. En del av de här djuren är inte att leka med!

Ta med barnen till Kobe Animal Kingdom eller Kobe Oji Zoo och se hur de lyser upp! De kan komma nära en del spännande djur och lära sig om hur viktigt det är att ta hand om miljön.

Detta område tar konservering av plantor på allvar, så det finns ett brett utbud av platser dit du kan åka och utforska växtsorter från både regionala och internationella miljöer. Att strosa runt i de vackra trädgårdarna när du besöker Rokko Alpine Garden och Rokko Garden Terrace får inte missas. Om du inte kan få nog är utställningarna vid Roseraie Aramaki och Nishinomiya Kitayama Botanical Garden också ganska fina.

Kommer du ihåg de glada barndomsdagarna när du låg i gräset och tittade på molnen som passerade ovanför dig? Upplev den tiden på nytt när du besöker Suma Rikyu Park och Wakamatsu Park. Om du är ute efter flera möjligheter, hitta den bästa platsen och låt en sysslolös eftermiddag passera när du besöker Kabutoyama Shinrin Park eller Port of Kobe Earthquake Memorial.

Här kan du utforska flera fantastiska, naturliga turistattraktioner. En av traktens bästa är Nunobiki Falls.

I Kobe finns det massor av vackra och intressanta naturliga miljöer, som till exempel Mount Rokko och Mount Maya. Har du mera tid över? Då måste du också se den fantastiska naturen vid Yokawa Hotsprings och Arimafuji Park.

Hör med personalen på Frimärksmuseum och Hakutsuru Sake-bryggerimuseum om museernas guidade turer. Här kan du njuta av tystnaden samtidigt som du lär dig något nytt. Vill du besöka fler? Då kan du fortsätta till Kobes modemuseum eller Sawa-no-Tsurus museum.

Skeppsbygge och navigeringsteknik har spelat en viktig roll för utvecklingen i många länder över hela världen. För mer information om sjöfartens historia i regionen, hissa segel mot Kobe Maritime Museum.

Vetenskapens fantastiska värld slutar aldrig att fängsla. Bättra på dina kunskaper om det senaste och bästa inom innovation och teknik på Akashi Municipal Planetarium och Kobe Science Museum. För ännu fler revolutionerande utställningar, lägg till Itami City Children Culture Science Museum och Kobe Water Science Museum på din upptäcktsfärd.

Vi vet inte riktigt hur Akashi Culture Museum och Museum of Nature and Human Activities, Hyogo har lyckats samla på sig så många av Jordens fascinerande skatter i bara två byggnader. Ett besök i endera kommer att sluka dig hela dagen. När det gäller naturens värld är det omöjligt att se allt, men det skadar inte att försöka! För ännu fler exotiska arter, lägg till Tatsuuma Tatsuuma Archaeological Museum i din resplan.

I en stad fylld med fantastiska konstutställningar lyckas Hyogo Prefectural Museum of Art och BB Plaza Museum of Art på något vis sticka ut från resten. Missa inte heller utställningarna i Tadanori Yokoo Museum och Kobe City Koiso Memorial Museum of Art.

Upptäck det förflutna i Kobe och förstå nutiden med ett besök till Kobe City Museum. Itami Museum och Bridge Exhibition Center behandlar också områdets intressanta och mångfacetterade arv.

Är du nyfiken på historiens Kobe? Då kan du besöka Kiyomorizuka och Hyogoken Kokan. Om du vill se något mer kan Choueke Family Residence eller Former Kuki House Museum vara bra alternativ.

De upphöjda tornen och massiva stenväggarna som utmärker Akashi Castle restes för att hjälpa till att skydda de personer som levde där från invasioner. Byggnaden är otroligt vacker, för att inte nämna den fascinerande historia som döljer sig innanför.

Lär dig mer om områdets kulturella traditioner genom ett besök vid Nofuku Temple och Yuzuruha Shrine. Om du vill upptäcka mer kan du fortsätta din andliga sightseeing till Tosen Shrine och Shukugawa Catholic Church.

Lämna inte in rumsnyckeln riktigt ännu - Kobe har fler överraskningar att bjuda på! Har du exempelvis varit förbi Shin-Kobe Ropeway och Miki Horseland Park? Kobe Harborland och Kitano Foreigners Club erbjuder också en minnesvärd upplevelse.

Hotell i Kobe

Vi på MrJet har gjort det betydligt lättare för dig att boka ditt perfekta boende i Kobe. Du hittar nämligen över 56 av dem i vår reseguide. Det är bara att välja och vraka!

I Kobe finns hotell för både backpackers och de som reser i lyx. Om du vill spara pengar kan du boka ett rum på Kobe Kua House eller Doushin Business Inn. Om du däremot är en sådan person som gillar att bre på lite när du är på semester skulle Hotel La Suite Kobe Harborland eller Oriental Hotel vara mer för dig.