Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Kitayuzawa Onsen hotell

Midorinokaze Resort Kitayuzawa Hämta priser
Midorinokaze Resort Kitayuzawa

Midorinokaze Resort Kitayuzawa

300-2 Kitayuzawa Onsen-cho, Otaki-ku, Date, Hokkaido
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i en nationalpark ligger mindre än 25 km från Shōwa-shinzan, Toyasjön och Shōwa-shinzans linbana. Toyako Onsen och Usuzanfunka minnespark ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Kitayuzawa Mori no Soraniwa Hämta priser
  Kitayuzawa Mori no Soraniwa

  Kitayuzawa Mori no Soraniwa

  300-7 Kitayuzawa Onsen-cho, Otaki-ku, Date, Hokkaido
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i en nationalpark ligger mindre än tre mil från Toyasjön, Kimundo Waterfall och Toyareikuhiru golfklubb. Toyakos skogsmuseum ligger 32,1 km härifrån.

   Horohoro Sanso Hämta priser
   Horohoro Sanso

   Horohoro Sanso

   34 Kitayuzawaonsencho, Otakiku, Date, Hokkaido
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i en nationalpark ligger mindre än 25 km från Shōwa-shinzan, Toyasjön och Shōwa-shinzans linbana. Toyako Onsen och Usuzanfunka minnespark ligger också mindre än 25 km härifrån.

    Dormy Inn Higashimuroran Natural Hot Spring Hämta priser
    Dormy Inn Higashimuroran Natural Hot Spring

    Dormy Inn Higashimuroran Natural Hot Spring

    2-30-11, Nakajima-cho, Muroran, Hokkaido
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Muroran ligger mindre än en mil från Tokkarisho, Cape Chikyu och Hakucho Bridge. Mindre än tre mil härifrån hittar du dessutom Muroran City Aquarium och River Oyunuma Natural Footbath. Higashi-Muroran station ligger på 15 minuters gångavstånd.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Kitayuzawa Onsen

     Om du bestämt att Kitayuzawa Onsen är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Kitayuzawa Onsen på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Kitayuzawa Onsen

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Kitayuzawa Onsen, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Kitayuzawa Onsen. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Kitayuzawa Onsen

     Väl framme i Kitayuzawa Onsen väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Kitayuzawa Onsen. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Kitayuzawa Onsen att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma