Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Kimobetsu-cho hotell

APA Hotel Sapporo Susukino-Ekimae 392 kr
APA Hotel Sapporo Susukino-Ekimae

APA Hotel Sapporo Susukino-Ekimae

Nishi 2-2, Minami 4 Chuou-ku, Sapporo, Hokkaido
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Chuo-ku ligger nära Soseigawa Park och Sapporo Tanukikoji shoppingstråk. Odori-parken och Nijos marknad ligger också en kvarts promenad härifrån. Susukino tågstation ligger på 4 minuters gångavstånd och till Odori station promenerar du på 10 minuter.

  Sapporo Tokyu REI Hotel 605 kr
  Sapporo Tokyu REI Hotel

  Sapporo Tokyu REI Hotel

  5-1, Nishi, Minami 4 Jo, Chuo-ku, Sapporo, Hokkaido
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Chuo-ku ligger tio minuters promenad från Sapporo Tanukikoji shoppingstråk och Odori-parken. Nijos marknad och Klocktorn ligger också en kvarts promenad härifrån. Susukino tågstation ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Odori station promenerar du på 9 minuter.

   Mercure Hotel Sapporo 801 kr
   Mercure Hotel Sapporo

   Mercure Hotel Sapporo

   2-4 Minami 4-jo, Nishi 2-chome Chuo-ku, Sapporo, Hokkaido
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med spa i Chuo-ku ligger fem minuters promenad från Soseigawa Park och Sapporo Tanukikoji shoppingstråk. Nijos marknad och Klocktorn ligger också tio minuter härifrån. Susukino tågstation ligger på 3 minuters gångavstånd och till Odori station promenerar du på 9 minuter.

    ibis Styles Sapporo 536 kr
    ibis Styles Sapporo

    ibis Styles Sapporo

    Nishi 3chome 10 10, Minami 8jo Chuo Ku, Sapporo, Hokkaido
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Chuo-ku ligger tio minuters promenad från Soseigawa Park och Sapporo Tanukikoji shoppingstråk. Nakajima-parken och Nijos marknad ligger också en kvarts promenad härifrån. Nakajima-Koen station ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Susukino tågstation promenerar du på 8 minuter.

     Karta

     Utforska Kimobetsu-cho


     I Kimobetsu-cho finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Kimobetsu-cho med omnejd:

     • Rusutsu-turistort
     • Fukidashi Park
     • Mount Yōtei
     • Hangetsusjöns naturpark
     • Kimundo Waterfall
     • Kitayuzawa Onsen
     • Kaributo

     När du förebereder din resa till Kimobetsu-cho kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Sapporo (OKD-Okadama). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Kimobetsu-cho?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Kimobetsu-cho, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Kimobetsu-cho brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är september och juli, medan de torraste är mars och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 190 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 247 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 435 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 304 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Kimobetsu-cho är 1176 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma