Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Jausiers hotell

Chalet Les Moineaux : Gites et Chambres d'Hotes 792 kr
Chalet Les Moineaux : Gites et Chambres d'Hotes

Chalet Les Moineaux : Gites et Chambres d'Hotes

264, rue de l'Auche, Jausiers
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet i Jausiers ligger mindre än 15 km från Musée de la Vallée, Bois-Chenu golfbana och Djungeläventyrspark. El Zocalo-teatern ligger 10,7 km härifrån.

  Villa Morelia Hämta priser
  Villa Morelia

  Villa Morelia

  Rue Principale 1, Jausiers, Alpes-de-Haute-Provence
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i Jausiers ligger mindre än 15 km från Musée de la Vallée, Djungeläventyrspark och Bois-Chenu golfbana. El Zocalo-teatern ligger 10,6 km härifrån.

   Résidence Paul Ricard Hämta priser
   Résidence Paul Ricard

   Résidence Paul Ricard

   Clôt de Gueinier, Impasse des prés, Jausiers
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet i Jausiers ligger mindre än 15 km från Musée de la Vallée, Bois-Chenu golfbana och Djungeläventyrspark. Pra-Loup och El Zocalo-teatern ligger också mindre än två mil härifrån.

    Le Château des Magnans Hämta priser
    Le Château des Magnans

    Le Château des Magnans

    Route de Nice, Jausiers, Alpes-de-Haute-Provence
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta boende med golfbana i Jausiers ligger mindre än 15 km från Musée de la Vallée, Bois-Chenu golfbana och Djungeläventyrspark. El Zocalo-teatern ligger 11,6 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Jausiers


     Du funderar alltså på att resa till Jausiers? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 12 hotell och andra boendealternativ i Jausiers.


     Topphotell och andra boendealternativ i Jausiers


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Jausiers med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Jausiers får bra betyg av resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Vacker Lägenhet i Chateau des Magnans
     • Le Château des Magnans
     • Fin Lägenhet i Residence des Magnans

     Utforska Jausiers


     I Jausiers finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Jausiers med omnejd:

     • Col de Restefond
     • Col de la Bonette
     • Le Sauze
     • Maddalenapasset
     • Musée de la Vallée
     • Bois-Chenu golfbana
     • El Zocalo-teatern

     När du planerar resan till Jausiers kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Nice (NCE-Cote d'Azur). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Jausiers?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Jausiers, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Jausiers brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Jausiers ligger på 29 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma