Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
23 okt. - 25 okt.
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Risoul hotell

Hotel Snow Chill Hämta priser
Hotel Snow Chill

Hotel Snow Chill

hotel, rue foret blanche, Risoul
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i bergen ligger mindre än två mil från Queyras regionala naturpark, Plan de Phazy och Mont-Dauphins fästning. Place Forte de Mont-Dauphin och Sainte-Marie ligger också mindre än tre mil härifrån.

  La Bonne Auberge Hämta priser
  La Bonne Auberge

  La Bonne Auberge

    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i bergen ligger 3,5 km från Queyras regionala naturpark och 4 km från Plan de Phazy. Mont-Dauphins fästning och Place Forte de Mont-Dauphin ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Benski Antares Risoul Hämta priser
   Benski Antares Risoul

   Benski Antares Risoul

   Risoul 1850, Résidence Antares Pelinche, Risoul
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta lägenhetshotell i bergen ligger 15,9 km från Queyras regionala naturpark och 17,5 km från Plan de Phazy. Mont-Dauphins fästning och Place Forte de Mont-Dauphin ligger också mindre än 25 km härifrån.

    Vacancéole - Résidence Vega Hämta priser
    Vacancéole - Résidence Vega

    Vacancéole - Résidence Vega

    Station 1850, Risoul
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta boende i Risoul ligger 15,6 km från Queyras regionala naturpark och 17,2 km från Plan de Phazy. Mont-Dauphins fästning och Place Forte de Mont-Dauphin ligger också mindre än 25 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Risoul


     Du funderar alltså på att resa till Risoul? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 15 hotell och andra sorters boenden i Risoul.


     Topphotell och andra boendealternativ i Risoul


     Det är busenkelt att hitta boende i Risoul med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Risoul är populära hos gästerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Mona Lisa Déneb
     • Residence Les Balcons de Sirius
     • Mona Lisa Castor & Pollux

     Gäster som bor på detta hotell i Risoul brukar gilla gymmet:

     • Residence Les Balcons de Sirius

     Utforska Risoul


     I Risoul finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Risoul med omnejd:

     • Plan de Phazy
     • Mont-Dauphins fästning
     • Sainte-Marie
     • Pure snöskola
     • Toit du Monde Massages-Bien-Être massagecenter
     • Passion skidskola
     • Col de Vars

     När passar det bäst att utforska Risoul?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Risoul, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Risoul brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och oktober, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Risoul är 29 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma