Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
17 juli - 19 juli
Nästa helg
24 juli - 26 juli

Saint-Veran hotell

Hôtel le Grand Tétras 886 kr
Hôtel le Grand Tétras

Hôtel le Grand Tétras

La Sagne, Saint-Veran
   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i bergen ligger nära Queyras regionala naturpark och Piemontebergen. Château-Queyras ligger 14,6 km härifrån.

  Les Chalets du Villard*** Hämta priser
  Les Chalets du Villard***

  Les Chalets du Villard***

  Quartier du Villard, Saint-Veran
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i en regionalpark ligger nära Queyras regionala naturpark och Piemontebergen. Château-Queyras ligger 13,8 km härifrån.

   Hotel & Spa L'Alta Peyra Hämta priser
   Hotel & Spa L'Alta Peyra

   Hotel & Spa L'Alta Peyra

   Quartier La Ville, Saint-Veran, Hautes Alpes
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i en regionalpark i Saint-Veran ligger nära Queyras regionala naturpark och Piemontebergen. Château-Queyras ligger 14,2 km härifrån.

    Hotel Clausis Hämta priser
    Hotel Clausis

    Hotel Clausis

    D5, Saint-Veran, Provence-Alpes-Côte d'Azur
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i Saint-Veran ligger nära Queyras regionala naturpark och Piemontebergen. Château-Queyras ligger 12,2 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Saint-Veran


     Du tänker alltså resa till Saint-Veran? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 6 hotell och andra sorters boenden i Saint-Veran.


     Topphotell och andra boendealternativ i Saint-Veran


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Saint-Veran med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Saint-Veran och bland annat poolen:

     • Hotel & Spa L'Alta Peyra

     Resenärer som bor på detta hotell i Saint-Veran brukar uppskatta gymmet:

     • Hotel & Spa L'Alta Peyra

     Utforska Saint-Veran


     I Saint-Veran finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Saint-Veran med omnejd:

     • Valle Varaita
     • Queyras
     • Château-Queyras
     • Fort-Queyras galleri
     • Sainte-Marie
     • Col d'Izoard
     • Toit du Monde Massages-Bien-Être massagecenter

     När passar det bäst att utforska Saint-Veran?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Saint-Veran, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Saint-Veran brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och december. De regnigaste månaderna är oktober och juli, medan de torraste är februari och december.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Saint-Veran ligger på 28 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma