Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Saint-Étienne-de-Tinée hotell

Le Bataclan Hämta priser
Le Bataclan

Le Bataclan

Plateau Nabinas, Saint-Étienne-de-Tinée, Provence - Alpes - Côte d'Azur
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Saint-Étienne-de-Tinée ligger Auron och 18,9 km från Lacs de Vens. AQUAvallée äventyrsbad och Gorges de Valabres ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Hotel Le Chastellares Hämta priser
  Hotel Le Chastellares

  Hotel Le Chastellares

  Place Centrale, Saint-Étienne-de-Tinée, Alpes-maritimes
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Saint-Étienne-de-Tinée ligger Auron och mindre än två mil från Lacs de Vens och AQUAvallée äventyrsbad. Gorges de Valabres och Col de Restefond ligger också mindre än tre mil härifrån.

   Hôtel Edelweiss Hämta priser
   Hôtel Edelweiss

   Hôtel Edelweiss

   Place Centrale d'Auron, Saint-Étienne-de-Tinée, Alpes-Maritimes
     
    2.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i bergen ligger Auron och mindre än två mil från Lacs de Vens och AQUAvallée äventyrsbad. Gorges de Valabres och Mercantour nationalpark ligger också mindre än tre mil härifrån.

    Le Chalet d'Auron Hämta priser
    Le Chalet d'Auron

    Le Chalet d'Auron

    La Voie du Berger, 06660 Auron, France, Saint-Étienne-de-Tinée
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med spa i bergen ligger Auron och mindre än två mil från Lacs de Vens och AQUAvallée äventyrsbad. Gorges de Valabres och Mercantour nationalpark ligger också mindre än tre mil härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Saint-Étienne-de-Tinée


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Saint-Étienne-de-Tinée med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar gilla detta hotell i Saint-Étienne-de-Tinée och i synnerhet poolen:

     • Hôtel Edelweiss

     Gäster som bor på detta hotell i Saint-Étienne-de-Tinée brukar uppskatta gymmet:

     • Hôtel Edelweiss

     Utforska Saint-Étienne-de-Tinée


     Det pittoreska Saint-Étienne-de-Tinée är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i Saint-Étienne-de-Tinée med omnejd:

     • Auron
     • Lacs de Vens
     • Mercantour nationalpark
     • Col de la Bonette
     • AQUAvallée äventyrsbad
     • Col de Restefond
     • Col de la Cayolle

     När du förebereder din resa till Saint-Étienne-de-Tinée kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Nice (NCE-Cote d'Azur). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Saint-Étienne-de-Tinée?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Saint-Étienne-de-Tinée, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Saint-Étienne-de-Tinée brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och -4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och -3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Saint-Étienne-de-Tinée ligger på 27 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma