Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Luckenwalde hotell

Hotel Märkischer Hof Hämta priser
Hotel Märkischer Hof

Hotel Märkischer Hof

Poststraße 8, Luckenwalde
   
  3.0 av 5.0

  Detta hotell i Luckenwalde ligger mindre än fem mil från Einsteins sommarhus, Freie Universität Berlin och Botaniska trädgården. Griebnitzsee och Tropical Islands Resort ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Vierseithof 1,192 kr
  Vierseithof

  Vierseithof

  Haag 20, Luckenwalde
    
   3.0 av 5.0

   Detta hotell i centrala Luckenwalde ligger mindre än fem mil från Einsteins sommarhus, Freie Universität Berlin och Botaniska trädgården. Griebnitzsee och Tropical Islands Resort ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Seminaris Seehotel Potsdam Hämta priser
   Seminaris Seehotel Potsdam

   Seminaris Seehotel Potsdam

   An Der Pirschheide 40, Potsdam
     
    4.0 av 5.0

    Detta hotell i Wildpark ligger mindre än 5 km från Potsdams skogs- och Havelsjöområde, Einsteins sommarhus och Charlottenhof. Schwielowsee och Universität Potsdam ligger också 5 km härifrån.

    Kongresshotel Potsdam am Templiner See Hämta priser
    Kongresshotel Potsdam am Templiner See

    Kongresshotel Potsdam am Templiner See

    Am Luftschiffhafen 1, Potsdam
      
     4.0 av 5.0

     Detta hotell ligger i Potsdam West, mindre än 5 km från Nya palatset, Slottet i Sanssouci och Museet Barberini. Belvedere auf dem Pfingstberg och Biosphäre und Volkspark Potsdam ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Luckenwalde

     Om du bestämt att Luckenwalde är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Luckenwalde på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Luckenwalde

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Luckenwalde, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Luckenwalde. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Luckenwalde

     Väl framme i Luckenwalde väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Luckenwalde. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Luckenwalde att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Luckenwalde av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma