Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Beelitz hotell

Hotel Stadt Beelitz Hämta priser
Hotel Stadt Beelitz

Hotel Stadt Beelitz

Berliner Straße 195, Beelitz
   
  3.0 av 5.0

  Detta hotell i Beelitz ligger 0,2 km från Ev. Kirchengemeinde St. Marien - St. Nikolai och mindre än 5 km från Potsdams skogs- och Havelsjöområde och Spargelmuseum. Museum der Havelländische Malerkolonie och Schwielowsee ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Seminaris CampusHotel Lifestyle + Design Berlin 800 kr
  Seminaris CampusHotel Lifestyle + Design Berlin

  Seminaris CampusHotel Lifestyle + Design Berlin

  Takustr. 39, Berlin
    
   4.0 av 5.0

   Detta hotell i Steglitz-Zehlendorf ligger mindre än 2 km från Freie Universität Berlin och Botaniska trädgården. Kejsar Wilhelms minneskyrka och Zoologischer Garten ligger också mindre än en mil härifrån.

   Novum Hotel Ravenna Berlin Steglitz 613 kr
   Novum Hotel Ravenna Berlin Steglitz

   Novum Hotel Ravenna Berlin Steglitz

   Grunewaldstr. 8-9, Berlin
     
    2,5
    av 5, från 2 recensioner
    3.0 av 5.0

    Detta hotell i Steglitz ligger 1,4 km från Botaniska trädgården och 2 km från Freie Universität Berlin. Kejsar Wilhelms minneskyrka och Zoologischer Garten ligger också mindre än en mil härifrån.

    Dorint Sanssouci Berlin/Potsdam 773 kr
    Dorint Sanssouci Berlin/Potsdam

    Dorint Sanssouci Berlin/Potsdam

    Jaegerallee 20, Potsdam
      
     4.5 av 5.0

     Detta hotell i lyxstil i Jägervorstadt ligger 15 minuters promenad från Alexandrowka, Nauener Tor och Jan Bouman Haus. Park Sanssouci och Brandenburger Tor ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Beelitz

     Om du bestämt att Beelitz är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Beelitz på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Beelitz

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Beelitz, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Beelitz. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Beelitz

     Väl framme i Beelitz väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Beelitz. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Beelitz att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Beelitz av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma