Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Crots hotell

Hôtel Les Bartavelles 1 071 kr
Hôtel Les Bartavelles

Hôtel Les Bartavelles

Le Clos des Pommiers, Crots, Hautes Alpes
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Crots ligger mindre än 2 km från Aqua Parc Embrun och Parc national des Écrins. Embruns reservoar och Place Barthelon ligger också 5 km härifrån.

  Gite de la Draye Hämta priser
  Gite de la Draye

  Gite de la Draye

    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i Crots ligger Parc national des Écrins och 3,5 km från Boscodons kloster. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Embruns reservoar och Serre-Ponçon Aventure.

   Château de Picomtal Hämta priser
   Château de Picomtal

   Château de Picomtal

   Picomtal, Crots
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid sjön ligger mindre än 5 km från Parc national des Écrins, Aqua Parc Embrun och Embruns reservoar. Place Barthelon och La Carline ligger också mindre än en mil härifrån.

    Les Cabanes Enchantées Hämta priser
    Les Cabanes Enchantées

    Les Cabanes Enchantées

    Route du barry, Saint-Léger-les-Mélèzes
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta bed and breakfast i en nationalpark ligger Parc national des Écrins och 5 km från Fil-Neige. Sapet och Varney ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Crots


     De flesta vill besöka Crots, men om du inte kan hitta något boende och behöver andra alternativ, kan denna stad i närheten vara bra att ha i åtanke.

     • 4 hotell i Baratier

     Topphotell och andra boendealternativ i Crots


     Det går lätt att hitta boende i Crots med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar uppskatta detta hotell i Crots och framför allt poolen:

     • Hôtel Les Bartavelles

     Utforska Crots


     I Crots finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Crots med omnejd:

     • Parc national des Écrins
     • Boscodons kloster
     • La Carline
     • Waterworld
     • Embruns reservoar
     • Aqua Parc Embrun
     • Les Orres skidort

     När passar det bäst att utforska Crots?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Crots, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Crots brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och -4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och -3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Crots är 27 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma