Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Orcières hotell

Le Pra Palier by Ateya Vacances Hämta priser
Le Pra Palier by Ateya Vacances

Le Pra Palier by Ateya Vacances

Merlette 05170 Orcières, Orcières
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta boende i bergen ligger mindre än 2 km från Loutesskis och Orcieres 1850 skidresort. La Grand Ourse fritidscenter och Roll’Air Cable zipline ligger också en kvarts promenad härifrån.

  Hôtel les Gardettes Hämta priser
  Hôtel les Gardettes

  Hôtel les Gardettes

  Station de Merlette, Orcières
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i en nationalpark ligger nära Roll’Air Cable zipline och La Grand Ourse fritidscenter. Loutesskis och Orcieres 1850 skidresort ligger dessutom tio minuter härifrån.

   Auberge La Gravière Hämta priser
   Auberge La Gravière

   Auberge La Gravière

     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell vid strandpromenaden i Orcières ligger mindre än 5 km från Loutesskis och Orcieres 1850 skidresort. Roll’Air Cable zipline ligger 4,9 km härifrån.

    Hôtel Les Catrems Hämta priser
    Hôtel Les Catrems

    Hôtel Les Catrems

    La station Merlette, Orcières, Hautes Alpes
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i bergen ligger i samma region som Parc national des Écrins och Lac de Serre-Ponçon.

     Karta

     Hitta hotell i Orcières


     Du funderar alltså på att resa till Orcières? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära höjdpunkter såsom Parc national des Écrins. Du kan välja bland 20 hotell och andra sorters boenden i Orcières.


     Topphotell och andra boendealternativ i Orcières


     Du kan enkelt hitta boende i Orcières med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Orcières får bra betyg av gästerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Club Belambra Le Roc Blanc
     • Résidence Les Cristallines

     Utforska Orcières


     I Orcières finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Orcières med omnejd:

     • Parc national des Écrins
     • La Grand Ourse fritidscenter
     • Loutesskis
     • Orcieres 1850 skidresort
     • Roll’Air Cable zipline
     • Serre-Ponçon Aventure
     • Place Barthelon

     När passar det bäst att utforska Orcières?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Orcières, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Orcières brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och september, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Orcières är 29 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma