Resor till Caldas Novas

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Caldas Novas med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Caldas Novas

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Caldas Novas
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Caldas Novas

Vare sig du vill åka till Caldas Novas för en weekendresa eller för en längre vistelse kan MrJet ordna med flyg och hotell till Caldas Novas, så att resan blir perfekt för just dig.

Om du bokar flyg och hotell tillsammans hjälper vi dig att spara stort.

Med en stor samling på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella hotell är alternativen oändliga oavsett var du vill resa.

Vi tror så starkt på våra priser att om du köper ett paketerbjudande med MrJet och hittar ett erbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och och ger dig tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Oavsett om du är ute efter en pulserande storstad eller en gemytlig vistelse i naturen, så ser vi till att du kan hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Caldas Novas

Boka en resa till Caldas Novas, en stad full av unika sevärdheter som bara väntar på att bli upptäckta.

Eftersom 64 000 människor bor här kommer du säkert att träffa en hel del nya vänner.

Destinationen ligger 19 km nordöst om Rio Quente och 230 km söder om Brasilia, landets huvudstad.

Om du planerar en semester i Caldas Novas för familjen, kan turer till diRoma AcquaPark och Hot Park underhålla alla. Om inte det räcker för att göra barnen trötta kan ni även besöka Parque das Fontes (vattenland) eller Lagoa Quente de Pirapitinga (vattenland).

Japanska trädgården är ett grönområde i den urbana djungeln som är perfekt för en picknick. Försäkra dig bara om att du tar med dig tillräckligt med snacks så att det räcker en hel eftermiddag.

Vill du gå till en lugnare plats? Då är stillheten kring utställningarna på Sojabönsmuseeet ett perfekt ställe för dig.

Vill du lära dig mer om historiska Caldas Novas? Då är ett besök till Casarao något du inte får missa.

Oavsett om du är en spirituell person eller inte är Santuário de Nossa Senhora da Salette och Igreja Matriz utmärkta platser när du vill vara ensam med dina tankar.

Stadens torg är mycket mer än bara behagliga platser att ta det lite lugnt och umgås på. De är landmärken som ofta har stått i centrum för historiska händelser. Varför inte gräva lite djupare i stadens förflutna genom att ta en sväng förbi Liberty Square och Praça Primavera?

Se till att du har gott om tid att strosa runt i butikerna på Feira do Luar (marknad). Här kan de som älskar shopping bli kvar länge.

Hotell i Caldas Novas

Har du svårt att bestämma dig för ett boende? Du behöver inte oroa dig! Hitta det idealiska boendet med hjälp av vår reseguide. I den kan du hitta massor av fantastiska boenden samlade.

När det finns alternativ som Best Western Suites Le Jardin Caldas Novas och Ecologic Ville Resort & Spa by Vivence att välja mellan kan du ta dig från flygplatsen och ner i hotellsängen på nolltid.