Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Comendador Levy Gasparian hotell

Trade Hotel 303 kr
Trade Hotel

Trade Hotel

Av. Presidente Itamar Franco, 3800, Cascatinha, Juiz de Fora, MG
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger i Cascatinha, mindre än 5 km från Lajinhaparken, Museu de História Natural da Academia och Academia de Teatro. Museu Granbery och Parque Halfeld ligger dessutom 5 km härifrån.

  Ibis Juiz De Fora 278 kr
  Ibis Juiz De Fora

  Ibis Juiz De Fora

  Av Deusdedith Salgado 2200, Juiz de Fora, MG
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Salvaterra ligger 0,6 km från Lajinhaparken och 5 km från Museu Granbery. Parque Halfeld och Calcadao da Rua Halfeld ligger också mindre än en mil härifrån.

   Premier Parc Hotel 343 kr
   Premier Parc Hotel

   Premier Parc Hotel

   Av. Deusdedith Salgado, 1805, Teixeiras, Juiz de Fora, MG
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Teixeiras ligger 0,1 km från Lajinhaparken och mindre än 5 km från Museu Granbery och Academia de Teatro. Museu de História Natural da Academia och Parque Halfeld ligger också 5 km härifrån.

    Nobile Express Juiz de Fora 306 kr
    Nobile Express Juiz de Fora

    Nobile Express Juiz de Fora

    Av. Presidente Itamar Franco, 570, Juiz de Fora
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centro ligger tio minuters promenad från Museu do Crédito Real, Cine-Theatro Central och Calcadao da Rua Halfeld. Museu Granbery och Museu Nacional Ferroviário ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Utforska Comendador Levy Gasparian


     I Comendador Levy Gasparian finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Comendador Levy Gasparian med omnejd:

     • Museu Rodoviário de Paraibuna
     • Praça de São Sebastião
     • Museu Sacro-Histórico de Tiradentes
     • Lajinhaparken

     När du planerar din resa till Comendador Levy Gasparian kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Juiz de Fora (JDF-Francisco Alvares de Assis). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Comendador Levy Gasparian?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Comendador Levy Gasparian, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Comendador Levy Gasparian brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är augusti och juni.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 525 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 285 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 225 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 404 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Comendador Levy Gasparian är 1439 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma