Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga hotell i Comendador Levy Gasparian - 97 att välja från

Hotell från 103 kr

Kolla hotellpriser i Comendador Levy Gasparian

Comendador Levy Gasparian hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Comendador Levy Gasparian
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Comendador Levy Gasparian

I Comendador Levy Gasparian finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Comendador Levy Gasparian med omnejd:

  • Museu Rodoviário de Paraibuna
  • Praça de São Sebastião
  • Museu Sacro-Histórico de Tiradentes
  • Lajinhaparken

När du planerar din resa till Comendador Levy Gasparian kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Juiz de Fora (JDF-Francisco Alvares de Assis). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.

När passar det bäst att utforska Comendador Levy Gasparian?

Om du undrar när det är bäst att åka till Comendador Levy Gasparian, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Comendador Levy Gasparian brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är augusti och juni.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 525 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 285 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 225 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 404 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Comendador Levy Gasparian är 1439 millimeter.