Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Colleville hotell

Hôtel Au Bon Coin Hämta priser
Hôtel Au Bon Coin

Hôtel Au Bon Coin

1 Rue de la Sucrerie, Colleville
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Colleville ligger 3,2 km från Chocolats Hautot och 4,5 km från Alabasterkusten. Abbaye de la Trinite (Treenighetsklostret) och Fiskerimuseum ligger också mindre än en mil härifrån.

  Au Fil de L'eau Hämta priser
  Au Fil de L'eau

  Au Fil de L'eau

  691 Rue Cauchoise, Colleville, Normandie
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i Colleville ligger 2,4 km från Chocolats Hautot och 4,6 km från Alabasterkusten. Abbaye de la Trinite (Treenighetsklostret) och Fiskerimuseum ligger också mindre än en mil härifrån.

   Les Calètes Hämta priser
   Les Calètes

   Les Calètes

   Route de Valmont, Colleville
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna stuga på landet ligger 2,6 km från Chocolats Hautot och 4,9 km från Alabasterkusten. Abbaye de la Trinite (Treenighetsklostret) och Fiskerimuseum ligger också mindre än en mil härifrån.

    Hotel Le Rayon Vert Hämta priser
    Hotel Le Rayon Vert

    Hotel Le Rayon Vert

      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Etretat ligger nära Alabasterkusten och Étretat Beach. Falaise d'Aval och Falaise d'Amont ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Utforska Colleville


     I Colleville finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Colleville med omnejd:

     • Chocolats Hautot
     • Abbaye de la Trinite
     • Palais Bénédictine
     • Cap Fagnet
     • Fécamp Beach
     • Tapovan Normandie
     • Maison des Traditions Normandes

     När du planerar din resa till Colleville kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Deauville (DOL-Normandie). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Colleville?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Colleville, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Colleville brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är november och december, medan de torraste är mars och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 11°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Colleville ligger på 28 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma