Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Chaumont-en-Vexin hotell

Hôtel Saint Nicolas Hämta priser
Hôtel Saint Nicolas

Hôtel Saint Nicolas

17 rue de la République, Chaumont-en-Vexin, Picardie
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med golfbana i Chaumont-en-Vexin ligger 10 km från St-Gervais-et-St-Protais-katedralen och 10,1 km från Slottet de Gisors. Musee de la Nacre et de la Tabletterie (museum) och Parc Saint Paul ligger också mindre än 25 km härifrån. Chaumont-en-Vexin station ligger på 12 minuters gångavstånd.

  Château du Jard Hämta priser
  Château du Jard

  Château du Jard

  1 Rue du Jard, Chaumont-en-Vexin
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta bed and breakfast i Chaumont-en-Vexin ligger 9,4 km från St-Gervais-et-St-Protais-katedralen och 9,6 km från Slottet de Gisors. Musee de la Nacre et de la Tabletterie (museum) och Villarceauxs golfklubb ligger också mindre än tre mil härifrån. Chaumont-en-Vexin station ligger på 16 minuters gångavstånd.

   La Halte Chaumontoise Hämta priser
   La Halte Chaumontoise

   La Halte Chaumontoise

   17 rue de la republique, Chaumont-en-Vexin
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat på landet ligger 10 km från St-Gervais-et-St-Protais-katedralen och 10,1 km från Slottet de Gisors. Musee de la Nacre et de la Tabletterie (museum) och Parc Saint Paul ligger också mindre än tre mil härifrån. Chaumont-en-Vexin station ligger på 12 minuters gångavstånd.

    The Originals City Hôtel, Aéroport Beauvais (ex.Inter-Hotel) 622 kr
    The Originals City Hôtel, Aéroport Beauvais (ex.Inter-Hotel)

    The Originals City Hôtel, Aéroport Beauvais (ex.Inter-Hotel)

    3, rue Antonio de Hojas, Beauvais, Oise departement
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell nära flygplatsen ligger mindre än 3 km från Elispace, Musée départemental de l'Oise och S:t Pierre-katedralen. Galerie nationale de la Tapisserie och Hôpital Beauvais ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Chaumont-en-Vexin


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Chaumont-en-Vexin med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Chaumont-en-Vexin och bland annat poolen:

     • Château de Bertichères

     Resenärer som bor på detta hotell i Chaumont-en-Vexin brukar gilla gymmet:

     • Château de Bertichères

     Utforska Chaumont-en-Vexin


     I Chaumont-en-Vexin finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Chaumont-en-Vexin med omnejd:

     • St-Gervais-et-St-Protais-katedralen
     • Slottet de Gisors
     • Kyrkan Bazincourt-sur-Epte
     • Parc Saint Paul
     • Vivier Golfklubb
     • Musee de la Nacre et de la Tabletterie
     • Abbaye Saint-Germer-de-Fly

     När du förebereder din resa till Chaumont-en-Vexin kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Paris (BVA-Beauvais). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Chaumont-en-Vexin?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Chaumont-en-Vexin, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Chaumont-en-Vexin brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juni och januari, medan de torraste är mars och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 13°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Chaumont-en-Vexin ligger på 22 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma