Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Castillo de Locubin hotell

Hospederia Locubin Hämta priser
Hospederia Locubin

Hospederia Locubin

Calle San José, 6, Castillo de Locubin
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i Castillo de Locubin ligger mindre än 25 km från Fortaleza de la Mota, Katedralen i Sevilla och Castillo de Alcaudete. Villa Romana, Almedinilla och Castillo de Priego de Córdoba ligger mindre än fyra mil härifrån.

  Studio in Jaén, With Wonderful Mountain View, Pool Access, Furnished Garden - 100 km From the Slopes Hämta priser
  Studio in Jaén, With Wonderful Mountain View, Pool Access, Furnished Garden - 100 km From the Slopes

  Studio in Jaén, With Wonderful Mountain View, Pool Access, Furnished Garden - 100 km From the Slopes

  Castillo de Locubín s/n, Cortijo de Vadillo, Castillo de Locubin, Andalucien
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet i Castillo de Locubin ligger 18,9 km från Casa Consistorial och 19 km från Katedralen i Sevilla. Villa Romana, Almedinilla och San Francisco-kyrkan ligger också mindre än fyra mil härifrån.

   Villa Turística de Priego de Córdoba 396 kr
   Villa Turística de Priego de Córdoba

   Villa Turística de Priego de Córdoba

   Aldea de Zagrilla, s/n, Priego de Cordoba, Cordoba
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet på landet ligger 1,2 km från Mykologiska tryffelträdgården och 3,3 km från Dolmen de Dehesa de la Lastra. Torre de Uclés och Parque Natural de las Sierras Subbéticas ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Lasnavillasmm 827 kr
    Lasnavillasmm

    Lasnavillasmm

      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta bed and breakfast på landet ligger 3,5 km från Iglesia de la Encarnacion och mindre än 25 km från Iglesia Mayor de la Encarnación och Castillo de Moclín. Ermita del Santo Cristo och Santa Marias kyrka ligger också mindre än 25 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Castillo de Locubin


     Du funderar alltså på att ta en semester i Castillo de Locubin? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 7 hotell och andra sorters boenden i Castillo de Locubin.


     Topphotell och andra boendealternativ i Castillo de Locubin


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Castillo de Locubin med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Castillo de Locubin och framför allt poolen:

     • Earth Hut @ The Source

     Utforska Castillo de Locubin


     I Castillo de Locubin finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Castillo de Locubin med omnejd:

     • Fortaleza de la Mota
     • Casa Consistorial
     • Katedralen i Sevilla
     • Castillo de Alcaudete
     • Villa Romana, Almedinilla
     • Almedinillas historiska museum
     • Almedinillas kyrka

     När du förebereder din resa till Castillo de Locubin kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Granada (GRX-Federico Garcia Lorca). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Castillo de Locubin?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Castillo de Locubin, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Castillo de Locubin brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är november och december, medan de torraste är augusti och maj.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 19°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 35°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 2 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Castillo de Locubin ligger på 16 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma