Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Martos hotell

Hotel Ciudad de Martos Hämta priser
Hotel Ciudad de Martos

Hotel Ciudad de Martos

Molino Medel, sn, Martos
   
  1.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Martos ligger 1,6 km från Castillo de la Villa de Martos och 11 km från Monumento a la Virgen de la Natividad. Ciudad de los Ninos och Monumento a los Donantes de Sangre ligger också mindre än 25 km härifrån.

  Hotel Hidalgo Hämta priser
  Hotel Hidalgo

  Hotel Hidalgo

  Calle Cerrillo 1, Martos, Jaén
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Martos ligger 1,9 km från Castillo de la Villa de Martos och 12,6 km från Monumento a la Virgen de la Natividad. Teatro Darymelia och Monumento a los Donantes de Sangre ligger också mindre än 25 km härifrån.

   Condestable Iranzo 687 kr
   Condestable Iranzo

   Condestable Iranzo

   Paseo de la Estación 32, Jaen, Jaen
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid strandpromenaden ligger nära Plaza de las Batallas och Museo Provincial de Jaén. Real Monasterio de Santa Clara och Palacio de los Vilches ligger också tio minuter härifrån. Jaén station ligger på 10 minuters gångavstånd.

    Mansión Alba Hämta priser
    Mansión Alba

    Mansión Alba

    Avenida de La Rábita, 18, Sabariego, Alcaudete, Jaén
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna stuga i Alcaudete ligger mindre än två mil från Casa Consistorial, Katedralen i Sevilla och Castillo de Alcaudete. Villa Romana, Almedinilla och Almedinillas historiska museum ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Utforska Martos


     I Martos finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Martos med omnejd:

     • Castillo de la Villa de Martos
     • Monumento a la Virgen de la Natividad
     • Casa Consistorial
     • Katedralen i Sevilla
     • Castillo de Alcaudete
     • Santa Catalinas slott
     • Ciudad de los Ninos

     När du planerar resan till Martos kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Granada (GRX-Federico Garcia Lorca). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Martos?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Martos, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Martos brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är mars och oktober, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 19°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 35°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 2 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Martos ligger på 16 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma