Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Zuheros hotell

Hacienda Minerva Hämta priser
Hacienda Minerva

Hacienda Minerva

   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med romantisk prägel i Zuheros ligger 2,4 km från Castillo de Zuheros och 4,2 km från Zuheros fladdermusgrotta. Nunez de Prado Aceite de Oliva och Nuestra Señora de la Asunción y Ángeles-kyrkan ligger också mindre än två mil härifrån.

  Zuhayra Hämta priser
  Zuhayra

  Zuhayra

    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell nära strandpromenaden ligger 2,4 km från Zuheros fladdermusgrotta och mindre än tre mil från Mykologiska tryffelträdgården och Parque Natural de las Sierras Subbéticas.

   House With 2 Bedrooms in Zuheros, With Wonderful Mountain View and Enclosed Garden Hämta priser
   House With 2 Bedrooms in Zuheros, With Wonderful Mountain View and Enclosed Garden

   House With 2 Bedrooms in Zuheros, With Wonderful Mountain View and Enclosed Garden

   Calle Parralejo 5, Córdoba, Andalucía, Zuheros, Andalucien
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterbostad i Zuheros ligger 0,4 km från Castillo de Zuheros och 2,3 km från Zuheros fladdermusgrotta. Dolmen de Dehesa de la Lastra och Nunez de Prado Aceite de Oliva ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Hotel Villa María 469 kr
    Hotel Villa María

    Hotel Villa María

    DON ANTONIO POVEDANO, 23, Cabra, Córdoba
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Cabra ligger nära Teatro El Jardinito och Museo Aguilar y Eslava. Museo Arqueológico Municipal De Cabra och Nuestra Señora de la Asunción y Ángeles-kyrkan ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Zuheros


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Zuheros med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Zuheros får bra betyg av gästerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Hacienda Minerva
     • Zuhayra

     Utforska Zuheros


     I Zuheros finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Zuheros med omnejd:

     • Castillo de Zuheros
     • Zuheros fladdermusgrotta
     • Santuario de la Virgen de la Sierra
     • Dolmen de Dehesa de la Lastra
     • Parque Natural de las Sierras Subbéticas
     • Mykologiska tryffelträdgården
     • Centro de interpretación Tren del Aceite

     När passar det bäst att utforska Zuheros?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Zuheros, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Zuheros brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är mars och december, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 21°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 268 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 34°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 123 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 36°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 23 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 257 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Zuheros ligger på 671 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma