Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli

Carry-le-Rouet hotell

Résidence Adriana - Carry Le Rouet Hämta priser
Résidence Adriana - Carry Le Rouet

Résidence Adriana - Carry Le Rouet

2, Chemin Des Diligences, Carry-le-Rouet, Bouches-du-Rhône
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta boende nära stranden ligger fem minuters promenad från Lionbukten, Côte Bleue Marine Park och Port de Carry-le-Rouet. Sentier du Lézard och Plage Fernandel ligger också tio minuter härifrån. Carry-le-Rouet station ligger på 8 minuters gångavstånd.

  Club Vacanciel de Carry-le-Rouet Hämta priser
  Club Vacanciel de Carry-le-Rouet

  Club Vacanciel de Carry-le-Rouet

  Chemin des Eaux Salées, Carry-le-Rouet, Bouches-du-Rhone
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort vid stranden i Carry-le-Rouet ligger nära Lionbukten och Calanques des aux salees. Rouet Beach ligger 3 km härifrån. Ensues-la-Redonne station ligger på 29 minuters gångavstånd.

   Villa Arena Hotel Hämta priser
   Villa Arena Hotel

   Villa Arena Hotel

   1 PLACE CAMILLE PELLETAN, Carry-le-Rouet
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell nära stranden ligger fem minuters promenad från Lionbukten, Côte Bleue Marine Park och Port de Carry-le-Rouet. Sentier du Lézard och Plage Fernandel ligger också tio minuter härifrån. Carry-le-Rouet station ligger på 6 minuters gångavstånd.

    La Tuilière Hämta priser
    La Tuilière

    La Tuilière

    34 Avenue Draio De La Mar, Carry-le-Rouet, Bouches-du-Rhône
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden i Carry-le-Rouet ligger nära Lionbukten och Côte Bleue Marine Park. Plage de La Baumette och Port de Carry-le-Rouet ligger också en kvarts promenad härifrån. Carry-le-Rouet station ligger på 17 minuters gångavstånd.

     Karta

     Hitta hotell i Carry-le-Rouet


     Du tänker alltså åka till Carry-le-Rouet? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 24 hotell och andra sorters boenden i Carry-le-Rouet.


     Topphotell och andra boendealternativ i Carry-le-Rouet


     Det är lätt att hitta boende i Carry-le-Rouet med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Carry-le-Rouet får bra betyg av gästerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • La Tuilière
     • Club Vacanciel de Carry-le-Rouet
     • Lyxvilla 350 M2 - SEA View 180 - Steam-room Cinema-jaccuzi- FÖR 8 Pers

     Resenärer som bor på detta hotell i Carry-le-Rouet brukar tycka om gymmet:

     • Lyxvilla 350 M2 - SEA View 180 - Steam-room Cinema-jaccuzi- FÖR 8 Pers

     Utforska Carry-le-Rouet


     I Carry-le-Rouet finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Carry-le-Rouet med omnejd:

     • Port de Carry-le-Rouet
     • Calanque du Cap Rousset
     • Sentier du Lézard
     • Chapelle Notre Dame du Rouet
     • Côte Bleue Marine Park
     • Lionbukten
     • Chateau d'If

     När du förebereder din resa till Carry-le-Rouet kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Marseille (MRS-Marseille - Provence). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Carry-le-Rouet?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Carry-le-Rouet, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Carry-le-Rouet brukar vara augusti och september, och de kallaste januari och mars. De regnigaste månaderna är oktober och september, medan de torraste är juli och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 3°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 145 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 130 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 109 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 203 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Carry-le-Rouet är 587 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma