Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Carpiquet hotell

Novotel Caen Cote De Nacre 853 kr
Novotel Caen Cote De Nacre

Novotel Caen Cote De Nacre

   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i La Pierre-Heuzé ligger mindre än 2 km från Centre Hospitalier Universitaire de Caen och Caens slott. Mémorial de Caen och Zenith de Caen (arena) ligger också 5 km härifrån.

  Manoir de Cléronde Hämta priser
  Manoir de Cléronde

  Manoir de Cléronde

    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta slott med spa ligger i en nationalpark, mindre än 15 km från Notre-Dame Bayeux-katedralen, Omaha Beach Golf och Musée Mémorial d'Omaha Beach. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Bayeuxtapetmuseet och Pointe du Hoc.

   Best Western Plus Le Moderne 804 kr
   Best Western Plus Le Moderne

   Best Western Plus Le Moderne

     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Centrum ligger en kvarts promenad från Caens slott och Église Saint-Étienne. Université de Caen Normandie och Parc des Expositions de Caen ligger endast 3 km härifrån. Caen station ligger på 19 minuters gångavstånd.

    Premiere Classe Caen Est - Mondeville 319 kr
    Premiere Classe Caen Est - Mondeville

    Premiere Classe Caen Est - Mondeville

      
     1.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell nära flygplatsen ligger 2,2 km från L'ilot Z’enfants nöjespark och mindre än en mil från Caens slott och Église Saint-Pierre. Prairie Racecourse och Sainte Trinite-kyrkan ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Utforska Carpiquet


     I Carpiquet finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Carpiquet med omnejd:

     • Sirena Aquatic Centre
     • Festyland
     • Notre-Dame Bayeux-katedralen
     • Museet om slaget vid Normandie
     • Stade Michel d'Ornano
     • Mémorial de Caen
     • Zenith de Caen

     När du planerar resan till Carpiquet kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Caen (CFR-Carpiquet). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Carpiquet?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Carpiquet, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Carpiquet brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är augusti och oktober, medan de torraste är mars och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Carpiquet är 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma