Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Merville-Franceville-Plage hotell

Hotel Club Bon Séjour La Plage Hämta priser
Hotel Club Bon Séjour La Plage

Hotel Club Bon Séjour La Plage

   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell på stranden i Merville-Franceville-Plage ligger mindre än 3 km från Baie de la Seine och Merville artillerubatteri. Plage de la Redoute och Cabourg-Le Home golfbana ligger också 5 km härifrån.

  Les pieds dans l'eau Hämta priser
  Les pieds dans l'eau

  Les pieds dans l'eau

  Chemin du bout du Home, Merville-Franceville-Plage
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta bed and breakfast vid havet ligger mindre än 2 km från Baie de la Seine och Cabourg-Le Home golfbana. Promenade Marcel Proust och Cabourg Beach ligger också 3 km härifrån.

   Hotel Le Vauban Hämta priser
   Hotel Le Vauban

   Hotel Le Vauban

     
    2.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell nära stranden ligger mindre än 2 km från Baie de la Seine och Merville artillerubatteri. Plage de la Redoute och Cabourg-Le Home golfbana ligger också 5 km härifrån.

    Proche plage Cabourg - Ouistreham - Caen Hämta priser
    Proche plage Cabourg - Ouistreham - Caen

    Proche plage Cabourg - Ouistreham - Caen

    1 Avenue d'Evreux, Merville-Franceville-Plage
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet i Merville-Franceville-Plage ligger mindre än 2 km från Baie de la Seine och Merville artillerubatteri. Plage de la Redoute och Cabourg-Le Home golfbana ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Merville-Franceville-Plage


     Du tänker alltså ta en semester i Merville-Franceville-Plage? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 6 hotell och andra sorters boenden i Merville-Franceville-Plage.


     Utforska Merville-Franceville-Plage


     I Merville-Franceville-Plage finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Merville-Franceville-Plage med omnejd:

     • Merville artillerubatteri
     • Festyland
     • Le Musée du Mur de l'Atlantique
     • Cabourg-Le Home golfbana
     • Ouistrehams ridhus
     • Casino Barrière
     • N4 Commando-museet

     När du planerar resan till Merville-Franceville-Plage kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Caen (CFR-Carpiquet). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Merville-Franceville-Plage?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Merville-Franceville-Plage, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Merville-Franceville-Plage brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är juni och maj.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Merville-Franceville-Plage är 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma