Reserestriktioner kan gälla för Frankrike, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Courseulles-sur-Mer - 101 att välja från

Hotell från 699 kr

Kolla hotellpriser i Courseulles-sur-Mer

Courseulles-sur-Mer hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Courseulles-sur-Mer
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topperbjudanden på lyxhotell i Courseulles-sur-Mer

Hitta hotell i Courseulles-sur-Mer

Du funderar alltså på att resa till Courseulles-sur-Mer? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 11 hotell och andra sorters boenden i Courseulles-sur-Mer.

Topphotell och andra boendealternativ i Courseulles-sur-Mer

Det går lätt att hitta någonstans att bo i Courseulles-sur-Mer med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.

Gästerna brukar gilla detta hotell i Courseulles-sur-Mer och framför allt poolen:

 • Residence Pierre & Vacances Le Chant des Oiseaux

Utforska Courseulles-sur-Mer

Det pittoreska Courseulles-sur-Mer är känt för sina stränder, sin havsutsikt och sina promenadvänliga gator. Populära sevärdheter i Courseulles-sur-Mer med omnejd:

 • Courseulles ridskola
 • Mini-Golf Côté Green
 • Courseulles-sur-Mers fiskmarknad
 • Courseulles-sur-Mer strand
 • Courseulles-sur-Mer Carousel
 • Centre Juno Beach
 • Juno-stranden

När du planerar resan till Courseulles-sur-Mer kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Caen (CFR-Carpiquet). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.

När passar det bäst att utforska Courseulles-sur-Mer?

Om du funderar på när det är bäst att åka till Courseulles-sur-Mer, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Courseulles-sur-Mer brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är februari och november, medan de torraste är juli och mars.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

 • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
 • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
 • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
 • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
 • Den genomsnittliga nederbörden under året i Courseulles-sur-Mer ligger på 30 millimeter.