Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Asnelles hotell

Gold Beach Hôtel Hämta priser
Gold Beach Hôtel

Gold Beach Hôtel

   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med golfbana i Asnelles ligger mindre än 2 km från Baie de la Seine och Gold Beach. Juno-stranden ligger 4,6 km härifrån.

  Appartements et Studios Place Alexandre - Les 4 Vents Hämta priser
  Appartements et Studios Place Alexandre - Les 4 Vents

  Appartements et Studios Place Alexandre - Les 4 Vents

  1 Place Alexandre Stanier, Asnelles, Normandie
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet i Asnelles ligger tio minuters promenad från Baie de la Seine och Gold Beach. Juno-stranden ligger 4,6 km härifrån.

   Gites en Normandie Hämta priser
   Gites en Normandie

   Gites en Normandie

   2 Impasse de l'Horizon, Calvados, Asnelles, Normandie
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet på stranden i Asnelles ligger nära Baie de la Seine och Gold Beach. Arromanches 360 och Musée du débarquement Arromanches ligger också 3 km härifrån.

    Hôtel Club Les Tourelles Hämta priser
    Hôtel Club Les Tourelles

    Hôtel Club Les Tourelles

    Rue de la Marine, Asnelles
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell på stranden i Asnelles ligger nära Baie de la Seine och Gold Beach. Arromanches 360 och Musée du débarquement Arromanches ligger också 5 km härifrån.

     Topperbjudanden på budgethotell i Asnelles

     Gold Beach Hôtel Hämta priser
     Gold Beach Hôtel

     Gold Beach Hôtel

       
      3.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell med golfbana i Asnelles ligger mindre än 2 km från Baie de la Seine och Gold Beach. Juno-stranden ligger 4,6 km härifrån.

      Karta

      Hitta hotell i Asnelles


      Du tänker alltså ta en semester i Asnelles? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 7 hotell och andra boendealternativ i Asnelles.


      Utforska Asnelles


      Det välkomnande Asnelles är känt för sina restauranger och sina stränder. Populära sevärdheter i Asnelles med omnejd:

      • Gold Beach
      • Notre-Dame Bayeux-katedralen
      • Museet om slaget vid Normandie
      • Festyland
      • Omaha Beach
      • Arromanches 360
      • Mulberry Harbour

      När du förebereder din resa till Asnelles kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Caen (CFR-Carpiquet). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


      När passar det bäst att utforska Asnelles?


      Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Asnelles, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Asnelles brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är november och oktober, medan de torraste är april och september.


      Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

      • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 8 millimeter under denna period.
      • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
      • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
      • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
      • Snittet för den årliga nederbörden i Asnelles är 30 millimeter.

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma