Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Baena hotell

Apartamentos Fuente de la Salud Hämta priser
Apartamentos Fuente de la Salud

Apartamentos Fuente de la Salud

Ctra. N-432, Km. 335.2, Baena, Córdoba
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet i Baena ligger 2 km från Nunez de Prado Aceite de Oliva och mindre än två mil från Castillo de Zuheros och Zuheros fladdermusgrotta. Dolmen de Dehesa de la Lastra ligger 17,3 km härifrån.

  Hotel Villa María 469 kr
  Hotel Villa María

  Hotel Villa María

  DON ANTONIO POVEDANO, 23, Cabra, Córdoba
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Cabra ligger nära Teatro El Jardinito och Museo Aguilar y Eslava. Museo Arqueológico Municipal De Cabra och Nuestra Señora de la Asunción y Ángeles-kyrkan ligger också tio minuter härifrån.

   Forum 521 kr
   Forum

   Forum

   Pablo Picasso 23, Villa del Rio, Cordoba
     
    1.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hostal i Villa del Rio ligger mindre än två mil från Castillo de Lopera, Paseo de la Libertad och Nuestra Señora de la Paz-församlingen. Chiesa del Gesù ligger 15,9 km härifrån.

    Molino la Nava 929 kr
    Molino la Nava

    Molino la Nava

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna familjevänliga gård i bergen ligger mindre än 25 km från Castillo de Lopera, Paseo de la Libertad och Chiesa del Gesù. Adamuz klocktorn och Nuestra Señora de la Paz-församlingen ligger också mindre än 25 km härifrån.

     Karta

     Utforska Baena


     I Baena finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Baena med omnejd:

     • Nunez de Prado Aceite de Oliva
     • Parque Arqueológico Torreparedones
     • Castillo de Zuheros
     • Zuheros fladdermusgrotta
     • Dolmen de Dehesa de la Lastra
     • Castillo de Alcaudete
     • Katedralen i Sevilla

     När passar det bäst att utforska Baena?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Baena, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Baena brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är mars och december, medan de torraste är juli och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 21°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 268 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 34°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 123 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 36°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 23 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 257 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Baena är 671 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma