Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Aparecida de Goiania hotell

Hotel 10 Goiânia Hämta priser
Hotel 10 Goiânia

Hotel 10 Goiânia

BR 153 KM 511, Av Atlântida esq., Av Rio Grande do Sul, Qd. 45 Lt. 03, Aparecida de Goiania, GO
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Aparecida de Goiania ligger mindre än 15 km från Cerrado-monumentet, Buriti Shopping och Parque Atheneu. Cerrado-parken och Goiania botaniska trädgård ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Hotel Real Executive Hämta priser
  Hotel Real Executive

  Hotel Real Executive

  Av. Dona Maria Cardoso, Vila Sao Tomaz, Aparecida de Goiania, GO
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Aparecida de Goiania ligger 0,5 km från Buriti Shopping och mindre än 5 km från Goiania botaniska trädgård och T-25 Square. Vaca Brava-parken ligger 4,9 km härifrån.

   Flat E Studio Hämta priser
   Flat E Studio

   Flat E Studio

   Rua Recife 391, Aparecida de Goiania, GO
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet i Aparecida de Goiania ligger 1,4 km från Goiania botaniska trädgård och 4,2 km från Flamboyant shoppingcenter. T-25 Square och Buriti Shopping ligger också 5 km härifrån.

    Hotel Casablanca Hämta priser
    Hotel Casablanca

    Hotel Casablanca

    RUA RECIFE S/N,, QD.42 LOT. 14/15 JARD.BELO HORIZONTE, Aparecida de Goiania, BR 153
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem i centrala Aparecida de Goiania ligger mindre än 15 km från Buriti Shopping, Cerrado-monumentet och Goiania botaniska trädgård. Flamboyant shoppingcenter och T-25 Square ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Aparecida de Goiania


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Aparecida de Goiania med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar detta hotell i Aparecida de Goiania och särskilt deras gratis frukost:

     • Hotel 10 Goiânia

     Utforska Aparecida de Goiania


     I Aparecida de Goiania finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Aparecida de Goiania med omnejd:

     • Parque Areião
     • O Parque Flamboyant
     • Goiania botaniska trädgård
     • Cerrado-monumentet
     • Parque Atheneu
     • T-25 Square
     • Vaca Brava-parken

     När du planerar resan till Aparecida de Goiania kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Goiania (GYN-Santa Genoveva). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Aparecida de Goiania?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Aparecida de Goiania, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Aparecida de Goiania brukar vara september och oktober, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är juni och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 638 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 153 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 46 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 631 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Aparecida de Goiania ligger på 1468 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma