Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Alcaudete hotell

Mansión Alba Hämta priser
Mansión Alba

Mansión Alba

Avenida de La Rábita, 18, Sabariego, Alcaudete, Jaén
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna stuga i Alcaudete ligger mindre än två mil från Casa Consistorial, Katedralen i Sevilla och Castillo de Alcaudete. Villa Romana, Almedinilla och Almedinillas historiska museum ligger också mindre än två mil härifrån.

  Pension Spa Rueda 463 kr
  Pension Spa Rueda

  Pension Spa Rueda

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i Alcaudete ligger 15 minuters promenad från Casa Consistorial och Katedralen i Sevilla. Castillo de Alcaudete ligger 1,4 km härifrån.

   La Casa de Bobadilla Alojamiento Rural Hämta priser
   La Casa de Bobadilla Alojamiento Rural

   La Casa de Bobadilla Alojamiento Rural

   La Llana, 22, Alcaudete
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i Alcaudete ligger mindre än två mil från Katedralen i Sevilla, Casa Consistorial och Castillo de Alcaudete. Castillo de la Villa de Martos ligger 16,7 km härifrån.

    Apartamentos Turisticos Rurales Vía Verde del Aceite Hämta priser
    Apartamentos Turisticos Rurales Vía Verde del Aceite

    Apartamentos Turisticos Rurales Vía Verde del Aceite

      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta lägenhetshotell vid flodpromenaden ligger mindre än 5 km från Casa Consistorial, Katedralen i Sevilla och Castillo de Alcaudete. Castillo de la Villa de Martos och Nunez de Prado Aceite de Oliva ligger också mindre än 25 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Alcaudete


     Det är busenkelt att hitta boende i Alcaudete med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Resenärerna brukar gilla detta hotell i Alcaudete och i synnerhet poolen:

     • Apartamentos Turisticos Rurales Vía Verde del Aceite

     Utforska Alcaudete


     I Alcaudete finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Alcaudete med omnejd:

     • Castillo de Alcaudete
     • Casa Consistorial
     • Katedralen i Sevilla
     • Dolmen de Dehesa de la Lastra
     • Castillo de la Villa de Martos
     • Villa Romana, Almedinilla
     • Almedinillas kyrka

     När du planerar resan till Alcaudete kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Granada (GRX-Federico Garcia Lorca). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Alcaudete?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Alcaudete, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Alcaudete brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och mars, medan de torraste är augusti och maj.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 19°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 35°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 2 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Alcaudete är 16 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma