Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Aiea hotell

Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort 2 113 kr
Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

2005 Kalia Rd, Honolulu, HI
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort vid stranden ståtar med ett läge i nöjesdistriktet i Waikiki, mindre än 2 km från Royal Hawaiian Center och Waikiki Beach. Honolulu Zoo och University of Hawaii at Manoa ligger dessutom 5 km härifrån.

  'Alohilani Resort Waikiki Beach 2 709 kr
  'Alohilani Resort Waikiki Beach

  'Alohilani Resort Waikiki Beach

  2490 Kalakaua Avenue, Honolulu, HI
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort i Waikiki har direkt tillgång till stranden och ligger i nöjesdistriktet, tio minuters promenad från Kuhio Beach Park, International Market Place och Honolulu Zoo.

   Ala Moana Hotel 1 962 kr
   Ala Moana Hotel

   Ala Moana Hotel

   410 Atkinson Drive, Honolulu, HI
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Ala Moana ligger tio minuters promenad från Hawaii Convention Center, Ala Moana Center och Magic Island. Royal Hawaiian Center och Ala Moana Beach Park ligger också 2 km härifrån.

    Queen Kapiolani Hotel 1 745 kr
    Queen Kapiolani Hotel

    Queen Kapiolani Hotel

    150 Kapahulu Ave, Honolulu, HI
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Waikiki ligger tio minuters promenad från Honolulu Zoo, Waikiki Beach och Waikiki Aquarium. Royal Hawaiian Center och International Market Place ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Utforska Aiea


     I Aiea finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Aiea med omnejd:

     • USS Arizona Memorial
     • Aloha Stadium
     • Pearlridge
     • USS Bowfin Submarine Museum and Park
     • Pearl Harbor Visitor Center
     • World War II Valor in the Pacific National Monument
     • Neal S. Blaisdell Park

     När du förebereder din resa till Aiea kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Honolulu, Hawaii (HNL-Daniel K. Inouye Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Aiea?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Aiea, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Aiea brukar vara september och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är juli och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 28°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 161 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 28 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 40 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 190 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Aiea är 419 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Aiea av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma