Resor till Hamburg

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Hamburg med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Hamburg

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Hamburg
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Hamburg

Kan du inte sluta dagdrömma om Hamburg? MrJet är riktiga experter på skräddarsydda resor, med flyg och hotell till Hamburg, vare sig det gäller flera veckors vistelser eller korta och romantiska miniresor.

Om du bokar en paketresa till Hamburg, det vill säga både flygresa och hotell med oss, kan du spara pengar.

Med en databas på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över har du mycket att välja bland oavsett var du vill åka.

Tror du att du kan hitta något billigare? Boka en paketresa idag och hittar du sedan något som är billigare inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Vi ordnar så att du kan förlora dig själv i allt från livliga metropoler till gröna oaser. Så packa dina väskor och låt äventyrslusten styra. Nu är det dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Hamburg

Är det hög tid att fly undan vardagens enformighet? Din resa till Hamburg är närmare än du tror!

Hamburg ligger 200 km nordöst om Washington, huvudstaden i USA.

Här måste du inte åka så långt för att njuta av några unika naturupplevelser. Locust Lake State Park ligger bara 30 km från Hamburg, och Middle Creek Wildlife Management Area ligger 40 km bort.

Bege dig 45 km öster till Coca-Cola Park för att se en spännande match i baseboll. Arenan är belägen i Allentown och är hemmaplan för LeHigh Valley IronPigs, så ta på dig blåa, röda, stålblåa och vita färger och gör dig redo att ta ton i hejaramsorna!

De vintriga vyerna runt Blue Mountain (skidområde) och Camelback (skidområde) lockar vintersportälskare från hela världen. Här kan ni verkligen njuta av snöaktiviteter på dagarna och en kall öl på kvällarna.

Greater Reading Expo Center och Blue Marsh rekreationsområde hittar du i den närliggande staden Leesport, 12 km från Hamburg. Passa även på att utforska Jerry's Classic Cars and Collectibles Museum och Yuengling Brewery and Museum i Orwigsburg, 14 km åt nordväst, om du vill se mer.

Har du tänkt besöka Susquehanna Valley Mall, Joseph Priestley House och Kidd's Par 3? Dessa sevärdheter hittar du alldeles i närheten av Shamokin Dam, 75 km bort. Passa också på att ta en tur till Cameron Park och Merle Phillips Park när du ända har vägarna förbi.

Förvandla din vistelse i regionen till en oförglömlig upplevelse med en dag av vandringar eller ziplining. Båda två är mycket populära utomhusaktiviteter i de här trakterna.

Du kommer kanske ha fjärilar i magen innan du ger dig av, men du behöver inte vara adrenalinberoende för att uppskatta fallskärmshoppning. När du väl har lugnat dina nerver inser du snart att det är det perfekta sättet att se landskapet.

Den närmaste flygplatsen är Reading Regional (RDG), 20 km söder om Hamburg. Försäkra dig om att du lämnar tillräckligt med tid att hinna dit.