På grund av covid-19 kan reserestriktioner gälla för Florida..

Resor till Clermont

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Clermont med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Clermont

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Clermont
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Clermont

Flyg och hotell i Clermont

Börja din semester nu och låt reseexperterna på MrJet boka flyg och hotell till Clermont. Flygbiljetter, boende och oförglömliga upplevelser — vi kan göra allt. Det enda du behöver tänka på är att ställa väckarklockan!

Ta chansen att spara en rejäl slant genom att boka både flygresa och hotellrum med oss.

Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell världen över, är det enklare än någonsin att få en paus från vardagen.

Vi är så säkra på vårt erbjudande att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet idag och råkar snubbla över ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och och betalar tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Alla har vi våra egna unika semesterplaner. Oavsett om dina inkluderar lugna dagar på någon avlägsen plats eller dramatiska äventyr gör vi allt för att hjälpa dig att hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Clermont

Det är platser som Clermont som gör Orlando så speciellt. Vill du ta reda på vad du kan få uppleva här? Med så många platser att besöka och saker att hitta på är det lätt att förstå varför 240 000 människor har valt att bo i denna framstående stad. När du har landat på Orlando Intl. och tagit dina väskor behöver du ta dig 45 km åt väster innan du är framme vid hotellet. Clermont hittar man 35 km väster om stadskärnan.

Med ett stort antal av stadens mest populära turistattraktioner i närheten är Clermont en dröm när det kommer till sightseeing. Med allt från Presidents Hall of Fame till Kings Ridge South finns det alltid något att göra här. Även Green Valley Country Club och Legends Golf & Country Club är självklara sevärdheter, som du dessutom hittar precis runt hörnet. Under din vistelse här kanske du ska titta förbi några andra områden för att utforska vad Orlando verkligen har att erbjuda. Minneola och Reavills Corner är två omtyckta delar av staden som inte ligger alltför långt bort.

Universal Studios Florida™ är en av de där alldeles speciella platserna som måste upplevas i verkligheten. Att avståndet inte är mer än 11 km från stadskärnan gör att det inte finns några som helst ursäkter att missa det.

Hotell i Clermont

Clermont har enbart ett fåtal boenden att välja mellan. Så vi rekommenderar att du är ute i god tid. Du hittar mer information i vår reseguide.

När det finns alternativ som Hampton Inn and Suites Clermont och Rent A Villa Eagle Management Clermont att välja mellan kan du ta dig från flygplatsen och in i en varm dusch på nolltid.