Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Orlando

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Billiga flyg Stockholm-Orlando – åk och hälsa på Musse Pigg och hans vänner

Har det alltid varit en dröm för dig att få träffa Musse Pigg och alla hans Disney-vänner i verkligheten? Uppfyll drömmen genom att boka ett billigt flyg från Stockholm till Orlando. Walt Disney World Resort ligger cirka tre mil utanför Orlando och är väl värt ett besök för både stora och små. Om du är intresserad av teknologi, kultur och framtiden bör du besöka Disney Worlds temapark, Epcot, där du hittar allt detta och lite till. I soliga Florida finns det även massor av andra saker att göra. Om du är filmintresserad kan du besöka Universal Studios Florida och gå bakom kulisserna på några av världens mest kända filmer och serier. Om mat är något som ligger dig varmt om hjärtat har du kommit till rätt ställe. I Orlando finns det nämligen restauranger som erbjuder förstklassig mat från hela världen.

Boka och jämför flyg från Stockholm till Orlando

När du flyger från Stockholm till Orlando flyger du från Stockholm Arlanda Airport och landar på Orlando International Airport. Avståndet är omkring 780 mil fågelvägen, och resan kräver endast en mellanlandning. Det är ju skönt att få sträcka lite på benen. En av de snabbare resorna tar cirka tretton timmar inklusive mellanlandning. Något som kan vara bra att tänka på när man flyger från Stockholm till Orlando är att klockan i Stockholm är vanligtvis sex timmar före. Det betyder att när klockan är 15.00 i Stockholm är den 09.00 i Orlando. Det kan vara värt att komma ihåg för att undvika förvirring när du väl är på plats.

När ska man inte åka till Orlando?

Den frågan har egentligen inget bra svar eftersom ett besök i Orlando alltid är fullt av roliga aktiviteter. Staden är bland annat en av världens bästa shoppingstäder, och shopping är ju en aktivitet som lämpar sig året om. Orlando har över 500 outletbutiker och har utsetts till världens bästa fyndstad av tidningen Forbes, och bara det kan ju göra resan värt besväret. Högsäsongen i Orlando är från april till augusti och runt nyår, så det kan vara något dyrare att resa under denna period. Det billigaste flyget hittar du om du bokar cirka två månader i förväg och reser på en tisdagskväll.

Hur tar jag mig till Arlanda?

Att ta sig till Stockholm Arlanda Airport är enkelt. Det smidigaste sättet är att ta snabbtåget Arlanda Express, som bara tar 20 minuter från centrala Stockholm till flygplatsen. Man kan även ta flygbussen om man vill åka från någon annan hållplats än de som finns i centrum.

Hur tar jag mig till centrala Orlando från flygplatsen?

Det billigaste sättet att ta sig till centrala Orlando är med lokalbuss. Det kostar ungefär två dollar per person och tar cirka 40 minuter. Ska du däremot åka till Walt Disney World Resort-området kostar det runt fyra dollar. Väljer du att åka taxi kan det kosta mellan 38 och 45 dollar, så det är en avsevärd prisskillnad. Vill du verkligen smaka på lyxlivet kan du alltid välja att ta limousin, som kostar mellan 50 och 90 dollar per timme.

Hotellen i Orlando

Se alla 57 872 boenden i Orlando

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando

DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando

5780 Major Blvd, Orlando, FL
  4.0 av 5.0
   
   
  5,0 av 5 (1 recensioner)

  Detta familjevänliga hotell ligger nära flygplatsen i Orlando, ungefär två kilometer från Universal Studios Florida™, Orlando International Premium Outlets och ...

  DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando634 kr

  24 jan. - 25 jan.

  DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando634 kr
  Caribe Royale Orlando

  Caribe Royale Orlando

  8101 World Center Dr, Orlando, FL
   4.0 av 5.0
    
    

   Denna familjevänliga resort i Orlando ligger i nöjesdistriktet, endast 4,4 km från Orlando Vineland Premium Outlets, och mindre än en mil från Disney Springs® ...

   Caribe Royale Orlando898 kr

   28 jan. - 29 jan.

   Caribe Royale Orlando898 kr
   Avanti International Resort

   Avanti International Resort

   8738 International Dr, Orlando, FL
    3.0 av 5.0
     
     

    Detta familjevänliga hotell i Orlando ligger tio minuters promenad från SEA LIFE Orlando Aquarium och The Wheel at ICON Park™. Orange County Convention Center ...

    Avanti International Resort595 kr

    31 jan. - 1 feb.

    Avanti International Resort595 kr
    DoubleTree by Hilton Hotel Orlando at SeaWorld

    DoubleTree by Hilton Hotel Orlando at SeaWorld

    10100 International Drive, Orlando, FL
     3.5 av 5.0
      
      

     Detta familjevänliga hotell i Orlando ligger på the Strip, tio minuters promenad från SeaWorld® Orlando och Aquatica. Discovery Cove och Orange County Convention ...

     DoubleTree by Hilton Hotel Orlando at SeaWorld634 kr

     19 jan. - 20 jan.

     DoubleTree by Hilton Hotel Orlando at SeaWorld634 kr
     Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek

     Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek

     14651 Chelonia Pkwy, Orlando, FL
      4.0 av 5.0
       
       

      Denna familjevänliga resort ligger vid sjön, ungefär en mil från Disney Springs®, Disney's Hollywood Studios® och Epcot®. Mindre än 15 km härifrån hittar du ...

      Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek1 065 kr

      19 jan. - 20 jan.

      Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek1 065 kr
      The Point Hotel & Suites

      The Point Hotel & Suites

      7389 Universal Blvd, Orlando, FL
       3.5 av 5.0
        
        

       Detta familjevänliga hotell i Orlando ligger i nöjesdistriktet, mindre än 5 km från Universal Studios Florida™ och Orange County Convention Center. Mindre än ...

       The Point Hotel & Suites842 kr

       19 jan. - 20 jan.

       The Point Hotel & Suites842 kr

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.