Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Orlando

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Billiga flyg Stockholm-Orlando – åk och hälsa på Musse Pigg och hans vänner

Har det alltid varit en dröm för dig att få träffa Musse Pigg och alla hans Disney-vänner i verkligheten? Uppfyll drömmen genom att boka ett billigt flyg från Stockholm till Orlando. Walt Disney World Resort ligger cirka tre mil utanför Orlando och är väl värt ett besök för både stora och små. Om du är intresserad av teknologi, kultur och framtiden bör du besöka Disney Worlds temapark, Epcot, där du hittar allt detta och lite till. I soliga Florida finns det även massor av andra saker att göra. Om du är filmintresserad kan du besöka Universal Studios Florida och gå bakom kulisserna på några av världens mest kända filmer och serier. Om mat är något som ligger dig varmt om hjärtat har du kommit till rätt ställe. I Orlando finns det nämligen restauranger som erbjuder förstklassig mat från hela världen.

Boka och jämför flyg från Stockholm till Orlando

När du flyger från Stockholm till Orlando flyger du från Stockholm Arlanda Airport och landar på Orlando International Airport. Avståndet är omkring 780 mil fågelvägen, och resan kräver endast en mellanlandning. Det är ju skönt att få sträcka lite på benen. En av de snabbare resorna tar cirka tretton timmar inklusive mellanlandning. Något som kan vara bra att tänka på när man flyger från Stockholm till Orlando är att klockan i Stockholm är vanligtvis sex timmar före. Det betyder att när klockan är 15.00 i Stockholm är den 09.00 i Orlando. Det kan vara värt att komma ihåg för att undvika förvirring när du väl är på plats.

När ska man inte åka till Orlando?

Den frågan har egentligen inget bra svar eftersom ett besök i Orlando alltid är fullt av roliga aktiviteter. Staden är bland annat en av världens bästa shoppingstäder, och shopping är ju en aktivitet som lämpar sig året om. Orlando har över 500 outletbutiker och har utsetts till världens bästa fyndstad av tidningen Forbes, och bara det kan ju göra resan värt besväret. Högsäsongen i Orlando är från april till augusti och runt nyår, så det kan vara något dyrare att resa under denna period. Det billigaste flyget hittar du om du bokar cirka två månader i förväg och reser på en tisdagskväll.

Hur tar jag mig till Arlanda?

Att ta sig till Stockholm Arlanda Airport är enkelt. Det smidigaste sättet är att ta snabbtåget Arlanda Express, som bara tar 20 minuter från centrala Stockholm till flygplatsen. Man kan även ta flygbussen om man vill åka från någon annan hållplats än de som finns i centrum.

Hur tar jag mig till centrala Orlando från flygplatsen?

Det billigaste sättet att ta sig till centrala Orlando är med lokalbuss. Det kostar ungefär två dollar per person och tar cirka 40 minuter. Ska du däremot åka till Walt Disney World Resort-området kostar det runt fyra dollar. Väljer du att åka taxi kan det kosta mellan 38 och 45 dollar, så det är en avsevärd prisskillnad. Vill du verkligen smaka på lyxlivet kan du alltid välja att ta limousin, som kostar mellan 50 och 90 dollar per timme.

Karta

Flyg och hotell Orlando billigt tillsammans:

Hotellen i Orlando

Se alla 4 672 hotell i Orlando
Universal's Cabana Bay Beach Resort

Universal's Cabana Bay Beach Resort

6550 Adventure Way, Orlando
3.5 av 5.0
5,0 av 5 (1 recensioner)

Denna resort ligger i nöjesdistriktet i Orlando, ungefär två kilometer från Universal CityWalk, Universal’s Islands of Adventure™ och Universal Studios Florida™. ...

1,648 kr

1,648 kr
Caribe Royale All-Suite Hotel & Convention Center

Caribe Royale All-Suite Hotel & Convention Center

8101 World Center Dr, Orlando
4.5 av 5.0
5,0 av 5 (1 recensioner)

Detta svithotell har ett eget konferenscenter och ligger 9,5 km från Walt Disney World Resort, Universal Orlando, SeaWorld och Orlando Convention Center.

1,256 kr

1,256 kr
The Grove Resort & Spa Orlando - Luxury 2-3 Bedroom Suites

The Grove Resort & Spa Orlando - Luxury 2-3 Bedroom Suites

14501 Grove Resort Avenue, Winter Garden
4.5 av 5.0
5,0 av 5 (1 recensioner)

Denna resort med spa i Four Corners ligger mindre än två mil från Orange County National Golf Club, Gamla stadskärnan och Disney's Hollywood Studios®. Mindre ...

1,158 kr

1,158 kr
Avanti International Resort

Avanti International Resort

8738 International Dr, Orlando
3.5 av 5.0

Detta hotell ligger inom 5 km från SeaWorld och Universal Studios och 13 km från Walt Disney World Resort.

664 kr

664 kr
Best Western Lake Buena Vista - Disney Springs® Resort Area

Best Western Lake Buena Vista - Disney Springs® Resort Area

2000 Hotel Plaza Boulevard, Lake Buena Vista
3.5 av 5.0

Detta hotell i Lake Buena Vista ligger mindre än 3 km från Disney Springs®, Disney's Typhoon Lagoon Water Park och Lake Bryan. Orlando Vineland Premium Outlets ...

699 kr

699 kr
The Grand Orlando Resort at Celebration

The Grand Orlando Resort at Celebration

2900 Parkway Blvd, Kissimmee
4.0 av 5.0
2,0 av 5 (1 recensioner)

Denna resort ligger i en förort i Kissimmee, ungefär tre kilometer från Gamla stadskärnan, Fun Spot America och Celebration Golf Club. ESPN Wide World of Sports ...

661 kr

661 kr

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.