På grund av covid-19 kan reserestriktioner gälla för Florida..

Resor till Winter Haven

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Winter Haven med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Winter Haven

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Winter Haven
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Winter Haven

Flyg och hotell i Winter Haven

Resa handlar om att utforska spännande platser. När du är redo att ta del av de otaliga sevärdheterna med flyg och hotell till Winter Haven, kan MrJet se till att du får de bästa erbjudandena på allt du behöver för en fantastisk vistelse.

Om du bokar flygbiljetter och hotellrum tillsammans hjälper vi dig att spara stort.

Föredrar du din frukost serverad vid poolen? Inga problem. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över att söka bland, är allt möjligt.

När du bokar din paketresa genom MrJet får du ta del av vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Vi ser till att du kan uppleva allt från pulserande storstäder till fridfulla oaser. Så leta fram passet och låt din inre kompass styra. Nu är det äntligen dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Winter Haven

Winter Haven är kanske det perfekta resmålet för dig? Boka en resa till Winter Haven och upplev allt som staden har att erbjuda.

I den här delen av Lakeland - Winter Haven bor det cirka 34 000 invånare.

Huvudstaden i Florida, Tallahassee, ligger 370 km från Winter Haven, medan Eagle Lake ligger 5 km bort.

Vare sig du är ung eller bara känner dig ung är Legoland Florida den rätta platsen för dig under resan till Winter Haven.

Behöver du jobba på din hållning? Är din sving inte tillräckligt mjuk? Inga problem. Golfälskare kan träna på sitt golfande på Willowbrook golfbana och Cypresswood Golf and Country Club. Du kan även tillbringa en eftermiddag med att försöka få in en hole in one på Lake Henry Golf Club.

Även om många MrJet-kunder kanske inte känner till platsen är Indigo's Family Fun Center (nöjescenter) också värd några timmar av din tid.

Hotell i Winter Haven

Kom ihåg att boka ditt boende så snart som möjligt, eftersom Winter Haven bara har 14 boenden att välja på. Läs mer om dem i vår reseguide.

Om du bokar en natt på ett av våra populära hotell, som Hampton Inn Winter Haven och Lake Roy Beach Inn, kommer du vakna varje morgon och känna dig utvilad.