Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Cecina

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Cecina med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Cecina

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Cecina
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Cecina

0

Flyg och hotell i Cecina

Oavsett om du drömmer om att åka till Cecina för en helg eller för en längre tid kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Cecina, så att vistelsen passar just din stil.

Genom oss kan du spara pengar om du väljer att boka både flyg och hotellrum samtidigt.

Inget är mer fantastiskt än en välförtjänt semester. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden runtom i världen är du aldrig långt från nästa spännande äventyr.

Till råga på allt erbjuder vi en prisgaranti. Det innebär att om du råkar hitta ett bättre paketerbjudande än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Packa dina väskor. Det är dags att ge sig av! Från sanddynor till höga berg och alla kustpärlor däremellan - vi hjälper dig att släppa lös din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Cecina

Upptäck en annan sida av Livorno genom att ta vägarna förbi Cecina. Området är beläget 25 km sydöst om centrum, och här får du uppleva stadens genuina karaktär. Från Galileo Galilei ska du ta dig 45 km åt söder. Ta en taxi, stuva in dina väskor i bagageutrymmet och låt äventyret börja!

En stor del av stadens turistattraktioner finns utspridda i närheten av Cecina, och Acqua Village och Parco Gallorose är kanske de som imponerar mest. Även Parco Avventura Il Giardino Sospeso och Parco Giochi Bibbolandia är platser du bara måste se, som du dessutom hittar precis runt hörnet. Om du vill uppleva staden från en annan synvinkel ska du planera in ett besök till Marina di Cecina och La California, som du bara kommer älska.

Du kommer aldrig att sakna något att göra i stadskärnan. Cimitero degli Inglesi och Fortezza Nuova kommer att underhålla dig i timtal. Du kan även besöka Museo Civico Giovanni Fattori och Livornos katedral.

Hotell i Cecina

Hitta det perfekta boendet i Cecina genom vår reseguide. I den har vi samlat över 29 populära boenden som gör det mycket enklare att välja.

Backpackers och andra som är ute efter att spara pengar kan hitta prisvärda rum på Toscana Biovillage eller La Locanda di Villa Toscana. Här får du utmärkt service utan att behöva betala allt för mycket. Om du istället vill skämma bort dig under din vistelse kan Hotel Hermitage eller Park Hotel Marinetta vara något för dig. Här kan du koppla av och låta den trevliga personalen göra det de gör bäst.