Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Cầu Kè

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Cầu Kè med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Cầu Kè

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Cầu Kè
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Cầu Kè

Flyg och hotell i Cau Ke

Luta dig tillbaka, koppla av och låt det hjälpsamma teamet på MrJet boka flyg och hotell till Cau Ke. Flygbiljetter, boende och otroliga upplevelser — vi kan ordna allt. Allt du behöver tänka på är att dyka upp!

Spara pengar när du bokar flygresa och boende tillsammans.

Med allt du vill ha på ett ställe är det hur enkelt som helst att planera drömsemestern. Över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell världen över innebär att du kan ge dig iväg tidigare än du tror.

Övertygad om att du kan hitta något bättre? Boka en paketresa idag och hittar du sedan ett billigare erbjudande inom 48 timmar efter bokning, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Nu är det dags att börja checka av listan över drömresor. Vare sig du vill åka till höga bergstoppar eller heta ökenlandskap hjälper vi dig att förverkliga din dröm. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Cau Ke

Tra Vinh väntar! Här hittar du tips som hjälper dig göra din resa till Cau Ke oförglömlig.

Cau Ke ligger 1 250 km söder om Hanoi, landets huvudstad.

Känner du för att vidga vyerna? Soc Trang ligger bara 30 km från Cau Ke, och Binh Minh hittar du 30 km bort. Ta en tur och se efter vad som finns i trakterna runt omkring.

Endast 35 km bort från Cau Ke ligger Can Tho, en av områdets viktigaste platser. Här kan du upptäcka utmärkta attraktioner, som Ho Chi Minh-museet, Can Thos museum och Ninh Kieu-parken. Ong Pagod och Can Thos hamn, som brukar rekommenderas varmt av turister, ligger också i närheten.

Få ut det mesta av flygtiden genom att lära dig några få lokala uttryck inför din semester i Cau Ke. Chúc mừng sinh nhật kan vara praktiskt att kunna. Det betyder ”grattis på födelsedagen”. En annan fras att hålla i minnet är Tôi đến từ., som betyder ”jag kommer från”.

Räknar du med att vara här den 2 september? Då är turen på din sida. Varje år denna dag samlas hela landet för att högtidlighålla Vietnam självständighetsdag.

Den goda nyheten är att Cau Ke inte kommer försvinna, så ditt Xem bạn sau behöver inte vara ditt sista!

När du är färdig att packa din resväska och ta dig hemåt, så är den närmaste flygplatsen Can Tho (VCA), som ligger 40 km nordväst om Cau Ke.