Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Tam Ngãi hotell

OYO 964 Minh Minh Nam Hotel 117 kr
OYO 964 Minh Minh Nam Hotel

OYO 964 Minh Minh Nam Hotel

A4/27, Ðuong so 4,KDC Nam Long, P Hung Thanh,Q Cai Rang, Can Tho
   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Cai Rang ligger mindre än 5 km från Luu Huu Phuoc-parken, Vincom Plaza Xuân Khánh och Can Thos museum. Ho Chi Minh-museet och Ninh Kieu-parken ligger också 5 km härifrån.

  Sampan House Hämta priser
  Sampan House

  Sampan House

  Hung Thanh, Cai Rang, Can Tho
    
   1.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i Cai Rang ligger mindre än 5 km från Luu Huu Phuoc-parken, Vincom Plaza Xuân Khánh och Can Thos museum. Ho Chi Minh-museet och Ninh Kieu-parken ligger också 5 km härifrån.

   Azerai Can Tho 2 241 kr
   Azerai Can Tho

   Azerai Can Tho

   Land Parcel No. 4, Map No. 44, Hung Phu Ward, Cai Rang District, Can Tho
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Can Tho ligger mindre än 2 km från Ong Pagod, Cai Khe Trade Center och Ninh Kieu-parken. Ho Chi Minh-museet och Can Thos museum ligger också 2 km härifrån.

    N&D Homestay 110 kr
    N&D Homestay

    N&D Homestay

    L19 duong so 26, khu do thi moi Hung Phu, Cai Rang, Can Tho
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i Cai Rang ligger mindre än 5 km från Luu Huu Phuoc-parken, Vincom Plaza Xuân Khánh och Can Thos museum. Ho Chi Minh-museet och Ninh Kieu-parken ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Tam Ngãi

     Om du bestämt att Tam Ngãi är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Tam Ngãi på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Tam Ngãi

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Tam Ngãi, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Tam Ngãi. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Tam Ngãi

     Väl framme i Tam Ngãi väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Tam Ngãi. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Tam Ngãi att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma