Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Cầu Kè hotell

Muong Thanh Luxury Can Tho Hotel 487 kr
Muong Thanh Luxury Can Tho Hotel

Muong Thanh Luxury Can Tho Hotel

Area E1, Cai Khe River Islet, Cai Khe Ward, Ninh Kieu District, Can Tho
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i Ninh Kieu ligger en kvarts promenad från Cai Khe Trade Center och Can Thos museum. Ho Chi Minh-museet och Can Thos hamn ligger också 2 km härifrån.

  OYO 964 Minh Minh Nam Hotel 117 kr
  OYO 964 Minh Minh Nam Hotel

  OYO 964 Minh Minh Nam Hotel

  A4/27, Ðuong so 4,KDC Nam Long, P Hung Thanh,Q Cai Rang, Can Tho
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Cai Rang ligger mindre än 5 km från Luu Huu Phuoc-parken, Vincom Plaza Xuân Khánh och Can Thos museum. Ho Chi Minh-museet och Ninh Kieu-parken ligger också 5 km härifrån.

   Azerai Can Tho 2 235 kr
   Azerai Can Tho

   Azerai Can Tho

   Land Parcel No. 4, Map No. 44, Hung Phu Ward, Cai Rang District, Can Tho
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Can Tho ligger mindre än 2 km från Ong Pagod, Cai Khe Trade Center och Ninh Kieu-parken. Ho Chi Minh-museet och Can Thos museum ligger också 2 km härifrån.

    Vinpearl Hotel Can Tho 461 kr
    Vinpearl Hotel Can Tho

    Vinpearl Hotel Can Tho

    Number 209, 30/4 Road, Xuan Khanh Ward, Ninh Kieu District, Can Tho
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i lyxstil i Ninh Kieu ligger en kvarts promenad från Vincom Plaza Xuân Khánh och Luu Huu Phuoc-parken. Can Thos museum och Ho Chi Minh-museet ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Cầu Kè

     Om du bestämt att Cầu Kè är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Cầu Kè på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Cầu Kè

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Cầu Kè, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Cầu Kè. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Cầu Kè

     Väl framme i Cầu Kè väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Cầu Kè. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Cầu Kè att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma